Πιο "ζεστά" από ποτέ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μαρκάο για το κέντρο της άμυνάς του ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας "ahaber", οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει επαφές με την Σεβίλλη για την μεταγραφή με δανεισμό του 27χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής είχε επιλέξει προσωπικά στην Γαλατασαράι τον Μαρκάο, δαπανώντας 4 εκατομμύρια ευρώ το 2019 για να τον πάρει από την Τσάβες, ενώ αποτέλεσε και σπουδαία οικονομική ενίσχυση λίγο αργότερα για την "τσιμ μπομ", αφού τον Γενάρη του 2022 τον πούλησε με 13 εκατομμύρια ευρώ στη Σεβίλλη.

Ο Μαρκάο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα της Ανδαλουσίας, τα οποία δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί. Την περσινή σεζόν έκανε μόλις 11 συμμετοχές με την Σεβίλλη, ενώ φέτος αγωνίστηκε πρώτη φορά στα μέσα Δεκεμβρίου για τρία λεπτά με την Γρανάδα εξαιτίας νέων προβλημάτων.

Όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα των Τούρκων, οι πρώτες διαπραγματεύσεις Σεβίλλης-Παναθηναϊκού έχουν γίνει σε καλό κλίμα, ενώ τονίζεται ότι οι Πράσινοι θα εντείνουν το επόμενο διάστημα τις επαφές τους για να "κλείσουν" τον ποδοσφαιριστή.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα Τερίμ με τους 4+2 Έλληνες για ΠΑΟ - Ο κίπερ της Γουότφορντ, ο Αιγύπτιος σκόρερ και ο γιος Ρομάνο!