Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλληνας ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Μαρτίνς - Ραντεβού με Μαρινάκη - Υπογράφει συμβόλαιο 800.000!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 22:57:00

Έλληνας ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Μαρτίνς - Ραντεβού με Μαρινάκη - Υπογράφει συμβόλαιο 800.000!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έλληνας ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Μαρτίνς - Ραντεβού με Μαρινάκη - Υπογράφει συμβόλαιο 800.000!

Απευθείας συνάντηση με το "άφεντικό", κλείνει άμεσα το deal! Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στο Λιμάνι θέλουν να κλείσουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, για να μπορέσει ο Καρβαλιάλ να δουλέψει την ομάδα που θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα...

Ιδανικά ξεκίνησε το 2024 για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο για την επίθεση ως δανεικού από την Πόρτο, ακολούθησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς η μεταγραφή-βόμβα του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό.

Οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο να αποκτήσουν τουλάχιστον άλλους τρεις παίκτες και προτεραιότητα δίνεται πλέον στον χαφ και στους δύο στόπερ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δώσει τη σχετική λίστα και ο Πέδρο Άλβες μέσω των επαφών του… τρέχει σε όλο τον κόσμο πλέον για να βρει τους παίκτες που θα «κουμπώσουν» στην ομάδα και θα καλύψουν τα θέλουν του προπονητή.

Παράλληλα όμως ο Άλβες θα έχει και κάποιες εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς στο Λιμάνι θέλουν μέσα στον μήνα να κλείσουν τα θέματα των ανανεώσουν, αφού οι Κώστας Φορτούνης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μαντί Καμαρά και Γιώργος Μασούρας μπορούν από σήμερα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν για το καλοκαίρι ως ελεύθεροι.

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως ο πρώτος που θα περάσει από τα γραφεί για την τελική συζήτηση και τις υπογραφές, θα είναι ο Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ κάνει και φέτος μία αρκετά καλή σεζόν και αναμένεται να ανανεώσει μέχρι το 2026 με αυξημένες αποδοχές, καθώς θα πλησιάσει στις 800.000 ευρώ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να δώσουν τα χέρια και να πέσουν οι υπογραφές. Παρότι υπήρξε ενδιαφέρον, κυρίως από την Τουρκία, ο Μασούρας αναμένεται να τηρήσει την προ μηνών υπόσχεσή του στο «αφεντικό» του συλλόγου και να παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχώρισε 20χρονο εξτρέμ στου Ρέντη ο Καρβαλιάλ - "Εκλεκτός" του Ζιντάν στη Ρεάλ - "Τρομακτικά" προσόντα
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags