Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη αποστολή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 13:36:00

Η πρώτη αποστολή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη αποστολή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος προπονητής έβγαλε την πρώτη του αποστολή στο Τριφύλλι για το ματς με τον ΠΑΣ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή 23 ποδοσφαιριστές.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2024, αύριο 3/1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, βγάζοντας την πρώτη του αποστολή στο Τριφύλλι.

Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του νεαρού στόπερ, Έλτον Φικάι, ενώ σημαντικές είναι και οι επιστροφές των Τζούριτσιτς και Τσέριν που είχαν ανεβάσει κανονικά στροφές τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πραγματικός λόγος που ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Προσβλητικό που... εξαφάνισαν τον Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags