Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αυτές οι δύο επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού - Τα λεφτά για Μαρτίνς και ο Κουρμπέλης
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 14:44:00

Ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αυτές οι δύο επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού - Τα λεφτά για Μαρτίνς και ο Κουρμπέλης

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Νικολακόπουλου: Αυτές οι δύο επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού - Τα λεφτά για Μαρτίνς και ο Κουρμπέλης

Τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Ερυθρόλευκων.

Εν αναμονή της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού και της αναχώρησης της αποστολής για τη Λαμία, αλλά και της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Ζέλσον Μαρτίνς για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν 3 εκατ. ευρώ στη Μονακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη μεταγραφική δραστηριότητα των Πειραιωτών.

Όπως είπε, οι επόμενες κινήσεις που περιμένει αφορούν στον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Γκαμπριέλ Περέιρα από την Ζιλ Βισέντε και τον 27χρονο Πορτογάλο πλέι μέικερ Αντρέ Όρτα για τον οποίο η Μπράγκα ζητά 6 εκατ. ευρώ.

Αν όλα πάνε καλά με αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν ακόμη κεντρικό χαφ, αυτή τη φορά αμυντικογενή, και μια εναλλακτική επιλογή μπορεί να είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με βάση όσα έρχονται από την Τουρκία. Η δεύτερη μεταγραφή μπορεί να είναι ένας πιο έμπειρος στόπερ όπως ο Φελίπε της Νότιγχαμ ή ο Λεό της Φλαμένγκο, χωρίς να αποκλείουμε και κάποια έξτρα κίνηση.

Ακούστε ακόμη τι είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα συμβόλαια του Ολυμπιακού που λήγουν το καλοκαίρι και ειδικότερα για αυτό του Μαντί Καμαρά, που ακόμη δεν έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Eρυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Μαρτίνς - Ραντεβού με Μαρινάκη - Υπογράφει συμβόλαιο 800.000!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags