Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Σημαντική εξέλιξη με το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου - Αντίστροφη μέτρηση
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 16:37:00

Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Σημαντική εξέλιξη με το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου - Αντίστροφη μέτρηση

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Σημαντική εξέλιξη με το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου - Αντίστροφη μέτρηση

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ρουμάνος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά και σύντομα θα υπάρχουν και οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα.

Η Μαρία Γκοντσάρεβα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τις διακοπές της κι αυτόματα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στη λίστα του ΠΑΟΚ στο... στόχαστρο του Ολυμπιακού - 5 εκατ. για να έρθει πρώτη φορά στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags