ΠΑΟΚ: Μια ακόμα απόδειξη πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι από τα πιο hot ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ότι η UEFA τον έχει βάζει στην λίστα με τους 40 πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες στην Ευρώπη!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024 ετοίμασε ένα ειδικό θέμα με τίτλο « Players to watch out» και σε αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο «Ντέλιας» που βρίσκεται σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ παικτών από όλη την ήπειρο, με παίκτες όπως ο Ρίκο Λιούις της Σίτι, ο Κόουλ-Πάλμερ της Τσέλσι, ο Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα και ο Ζαϊρ – Εμερί της Παρί.

Σε αυτή την λίστα βρίσκονται παίκτες κάτω των 21 ετών και τα τελευταία χρόνια από αυτή εχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονοματα που φιγουράρουν στο ευρωπαϊκό στερέωμα όπως αυτά του Χάαλαντ το 2019, του Ραφαέλ Λεάο το 2020, του Μπέλιγχαμ το 2021 και του Γκάβι το 2022.

Στην… εξίσωση μέσω Κωνσταντέλια η UEFA βάζει και τον Κουλιεράκη, αλλά εστιάζει στην ποιότητα του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ και ξεχωρίζει τον τρόπο που ντριμπλάρει τους αντίπαλους αμυντικούς, χαρακτηριζίοντας τους ως «το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Ο Κωνσταντελιάς και ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με αμφότερους ήδη στο πλαίσιο της Εθνικής. Ο επιθετικός μέσος καθιερώθηκε σε επίπεδο συλλόγου την περασμένη σεζόν, έχει εντυπωσιακή ικανότητα ντρίμπλας και μπορεί να συνδυάζεται με πολύ μεγάλη ευκολία με τους συμπαίκτες του», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναφορά της UEFA για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πραγματικός λόγος που ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Προσβλητικό που... εξαφάνισαν τον Γιοβάνοβιτς