Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Ξαναβρήκε τον εαυτό του ο Τζόλης - Απίστευτη επίδοση - Δεύτερος στον κόσμο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 01:22:00

Ξαναβρήκε τον εαυτό του ο Τζόλης - Απίστευτη επίδοση - Δεύτερος στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξαναβρήκε τον εαυτό του ο Τζόλης - Απίστευτη επίδοση - Δεύτερος στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει βρει τον παλιό του εαυτό αγωνιζόμενος στην Γερμανία για λογαριασμό της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τις επιδόσεις του να είναι εντυπωσιακές.

Χρήστος Τζόλης: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 19 αναμετρήσεις στα 1.237 λεπτά που έχει αγωνιστεί, δείχνοντας μετά από καιρό ότι βρίσκει ξανά τα πατήματά του.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκει δίχτυα κάθε 137 λεπτά ενώ έχει συμμετοχή σε γκολ, σκοράροντας ή δίνοντας ασίστ, κάθε 95 λεπτά, αλλά οι τρομερές επιδόσεις του Τζόλη δεν σταματούν εδώ, καθώς είναι δεύτερος σε πάσες-κλειδιά μεταξύ των παικτών ηλικίας 23 ετών και κάτω παγκοσμίως!

Σύμφωνα με το CIES Football Observatory, ο Χρήστος Τζόλης έχει 1.49 πάσες-κλειδιά κάθε 90 αγωνιστικά λεπτά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση μεταξύ των παικτών ηλικίας 23 ετών και κάτω παγκοσμίως. Μπροστά του είναι μόνο ο Γιόχαν Μπακαγιόκο της Αϊντχόφεν με μικρή διαφορά, καθώς έχει 1.85 πάσες-κλειδιά ανά 90 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στη λίστα του ΠΑΟΚ στο... στόχαστρο του Ολυμπιακού - 5 εκατ. για να έρθει πρώτη φορά στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags