Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: 5 μεταγραφές και… Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός - Εντολή Μαρινάκη σε Άλβες, ανεβάζει το μπάτζετ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 22:53:00

5 μεταγραφές και… Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός - Εντολή Μαρινάκη σε Άλβες, ανεβάζει το μπάτζετ!

του Παναγιώτη Νικολάου
5 μεταγραφές και… Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη ο Ολυμπιακός - Εντολή Μαρινάκη σε Άλβες, ανεβάζει το μπάτζετ!

Ποιοι έρχονται για τη βασική 11αδα και ποιοι αποχωρούν. Στο Λιμάνι θέλουν τις πρώτες 15 ημέρες του Ιανουαρίου να φέρουν στην Ελλάδα τουλάχιστον πέντε ακόμα παίκτες. Το Sportdog.gr αναλύει σε ποιες θέσεις θα υπάρξει ενίσχυση...
 

Παρότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός έκλεισε το 2023 με προβληματισμό και αλλαγή προπονητή, αλλά και την υπόσχεση της διοίκησης πως τον Ιανουάριο θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

Το 2024 λοιπόν βρήκε τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν δύο μεταγραφές ήδη, καθώς ήρθε ο Φραν Ναβάρο από την Πόρτο για την κορυφή της επίθεσης (δανεικός με ρήτρα 7.5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι) και ο Ζέλσον Μαρτίνς για τα άκρα με μεταγραφή 3 εκατομμυρίων από τη Μονακό.

Στο Λιμάνι όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς διοίκηση και Κάρλος Καρβαλιάλ έχουν συμφωνήσει να κλείσουν τις μεταγραφές τους στο πρώτο 15ημερο, ώστε ο Πορτογάλος προπονητής να έχει το ρόστερ που θέλει για να δουλέψει ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τη δεδομένη λοιπόν διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ανεβάσει το μπάτζετ και να δαπανήσει πολλά χρήματα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, στο Λιμάνι ψάχνουν παίκτες –κυριολεκτικά- σε όλη την Ευρώπη, καθώς μπορεί τις τελευταίες ώρες να κυριαρχούν στα ρεπορτάζ ονόματα από την Πορτογαλία, όμως οι Πειραιώτες ψάχνουν και στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στη Βραζιλία.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να αποκτήσουν άμεσα έναν κεντρικό ακόμα χαφ, έναν βασικό κεντρικό αμυντικό (πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Γκαμπριέλ Περέιρα) κι έναν έμπειρο στόπερ… στυλ Φελίπε της Νότιγχαμ ή Παπασταθόπουλο (όχι αυτόν προφανώς) δηλαδή παίκτη με εμπειρία που θα έρθει για να δώσει κάποιες βοήθειες σε λίγα ματς.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι ψάχνουν την αγορά επίσης για έναν αμυντικό χαφ, για αυτό και υπάρχουν πλέον πολύ σοβαρές πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ανοιχτό παραμένει εφόσον βρεθεί κάτι καλό, να αποκτηθεί ένας εξτρέμ κι ένας επιθετικός.

Προφανώς όλες αυτές οι κινήσεις και θα κοστίσουν πολύ, αλλά και θα οδηγήσουν στην έξοδο παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν διαβάσει τα ονόματά τους στις σχετικές λίστες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι σίγουρα ο Στέβαν Γιόβεβιτς, για τον οποίο το Sportdog.gr σας μετέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Παρτιζάν ή ο Πεπ Μπιέλ για τον οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς υπάρχει ενδιαφέρον από την Τορίνο!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 στη "μαύρη λίστα" Καρβαλιάλ - Άμεσα διακοπή συμβολαίου στον Ολυμπιακό - Πρόταση για τον φορ η Παρτιζάν! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags