Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 11:45:00

Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!

του Νίκου Στεργίου
Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!

Τι άλλαξε ήδη στο Τριφύλλι, το μπάτζετ και ο Ιταλός κίπερ. Ο νέος κόουτς έχει ήδη πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον μεγαλομέτοχο για τις προσθήκες που θα γίνουν τον Ιανουάριο στην ομάδα, ενώ από τις πρώτες του μέρες στο Κορωπί δείχνει τι θέλει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο...
 

Η νέα εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκινάει, καθώς το βράδυ της Τετάρτης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος και φυσικά όλοι περιμένουν αν θα έχει προλάβει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, τα πρόσωπα που θα επιλέξει και φυσικά όσα θα πει μετά την αναμέτρηση. Ο φετινός Ιανουάριος είναι σίγουρα ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και σημαντικούς τα τελευταία χρόνια για το Τριφύλλι, καθώς η έλευση του Τούρκου προπονητή έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην ομάδα.

Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες είναι πολύ πιθανό να κριθεί όλη η φετινή σεζόν για τους Πράσινους, καθώς υπάρχουν συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ο έμπειρος προπονητής με τους συνεργάτες του και την διοίκηση, θα πρέπει να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα κρατήσουν στο ρόστερ και ποιες μεταγραφές θα κάνουν, με στόχο φυσικά την κατάκτηση του double.

Μπορεί ο Δημήτρης Λημνιός να ήταν ο πρώτος που ήρθε στο Κορωπί, όμως προφανώς ήταν μία κίνηση για την οποία δεν είχε ιδιαίτερο λόγο ο Τερίμ. Δεν ήταν αρνητικός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δική του πρόταση. Είναι άλλωστε μία γενικότερη στροφή που θα κάνει η ομάδα τόσο τον Γενάρη όσο και το καλοκαίρι σε Έλληνες παίκτες, καθώς στόχος είναι να δυναμώσει ο ελληνικός κορμός, τόσο με ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία όσο και μεταγραφές διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως είναι ο Μπακασέτας και ο Χατζηδιάκος.

Ο Τούρκος κόουτς άλλωστε από τις πρώτες του συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει συμφωνήσει να γίνουν τρεις δικές του – ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ – μεταγραφές και για αυτές ήδη έχει εξασφαλίσει το σχετικό μπάτζετ. Πρόκειται για παίκτες που βρίσκονται στη δική του ατζέντα και οι οποίοι μπορούν να έθρουν στην Ελλάδα μέσω των δικών του επαφών. Πρόκειται άλλωστε για έναν προπονητή ο οποίος έχει μία τεράστια καριέρα πίσω του και ο οποίος με ένα τηλεφώνημα… ανοίγει πόρτες. Ειδικά αν έχει και τα απαραίτητα χρήμα, όπως του έχει υποσχεθεί τώρα ο μεγαλομέτοχος.

Τέρμα τα αστεία στα αποδυτήρια του ΠΑΟ

Αυτή είναι και η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην ομάδα σε σχέση με την θητεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στις προπονήσεις σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, καθώς με τον Τερίμ… κόπηκαν απότομα τα γέλια στα αποδυτήρια. Ο νέος κόουτς είναι πολύ σκληρός και κάνει προγράμματα υψηλής έντασης, τα οποία δεν συγκρίνονται με τον προκάτοχό του. Θέλει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο γήπεδο και δουλεύει ξεκάθαρα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Εκτός ο Μπρινιόλι

Όσον αφορά τις επιλογές του στα πρόσωπα, ο Τερίμ δεν θα βιαστεί να φέρει τα πάνω-κάτω. Είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και θέλει πριν τις τελικές του αποφάσεις να δει τους παίκτες καλά κι όσο γίνεται και σε συνθήκες αγώνα. Πάντως, σύμφωνα με όσα δοκιμάζει στο Κορωπί, η πρώτη του απόφαση αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Βάσει των όσων έχει δείξει στις προπονήσεις, γάντια βασικού θα έχει πλέον ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα είναι στον πάγκο. Δεν ξέρουμε αν θα το κάνει και πράξη ή απλά του έστειλε βέβαια ένα… μήνυμα με το καλημέρα. Απλά θυμίζουμε πως ο Ευάγγελος Μίχος σε ρεπορτάζ του προ ημερών στο sportdog.gr είχε αποκαλύψει την διαφωνία Αλαφούζου-Γιοβάνοβιτς, όταν ο μεγαλομέτοχος είχε ζητήσει να μην παίζει ο Ιταλός μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό του. Και ουσιαστικά στις 3/1 ακόμα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πραγματικός λόγος που ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Προσβλητικό που... εξαφάνισαν τον Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags