Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπακασέτας και άλλοι 6 στη λίστα Τερίμ - Τεράστιο όνομα από Ατλέτικο - Χαφ των 17 εκατομμυρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 10:00:00

Μπακασέτας και άλλοι 6 στη λίστα Τερίμ - Τεράστιο όνομα από Ατλέτικο - Χαφ των 17 εκατομμυρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Μπακασέτας και άλλοι 6 στη λίστα Τερίμ - Τεράστιο όνομα από Ατλέτικο - Χαφ των 17 εκατομμυρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιπτώσεις από το πάνω ράφι εξετάζει για την ενίσχυση των Πράσινων ο Φατίχ Τερίμ. Ο Μπακασέτας και οι υπόλοιποι!

Η έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχει βάλει δυνατά το brand name του Τριφυλλιού στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο Τούρκος τεχνικός αναζητά ενίσχυση σε διάφορες θέσεις για το πράσινο ρόστερ, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής "yenisafak.com", o 70χρονος προπονητής έχει στη λίστα του επτά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι και φέρεται αποφασισμένος να προσπαθήσει να φέρει κάποιον από αυτούς στον Παναθηναϊκό.

Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται φυσικά ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος "παίζει" εδώ και αρκετές ημέρες στην επικαιρότητα των Πράσινων, αφού η άρνησή του στις προτάσεις ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ, τον έχουν βάλει στο "στόχαστρο" πολλών ομάδων, ανάμεσά τους και το Τριφύλλι.

 

Δεύτερος στο θέμα των Τούρκων για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Τερίμ είναι ο Γκέντσον Φερνάντες της Μπεσίκτας, ένας παίκτης που σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στα 17 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ ήταν διακαής πόθος του Τερίμ και στην Γαλατασαράι, με τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού να πιστεύει ότι ο παίκτης δεν περνάει καλά στους "Μαύρους Αετούς" και ψάχνεται να αποχωρήσει.

Εν συνεχεία γίνεται λόγος για τον Κριστοφέρ Τζουλιέν της Μονπελιέ, τον οποίο φέρεται να εξετάζουν οι Πράσινοι για το κέντρο της άμυνάς τους, ενώ στο ρεπορτάζ των Τούρκων αναφέρεται και ο Ολίμπιου Μορουτάν, ο οποίος ήρθε από χθες στο προσκήνιο για την αθηναϊκή ομάδα, ως ένας υποψήφιος για τα εξτρέμ και τον οποίο γνωρίζει ο Τερίμ από την Γαλατασαράι.

Ο... δανεικός Σογιουντσού, ο μαθητής του Τερίμ και η έκπληξη στα χαφ με Ανχελίνο 

Το όνομα του Τσαγκλάρ Σογιουντσού δεσπόζει στη λίστα της "yenisafak" με τους υποψήφιους στόχους του Φατίχ Τερίμ για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή Τούρκο στόπερ, ο οποίος πήρε μεταγραφή φέτος στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Λέστερ, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες των Ισπανών μετρώντας μόλις 8 συμμετοχές με την φανέλα των "ροχιμπλάνκος".

Ο Σογιουντσού αποτελεί σίγουρα δύσκολη περίπτωση, καθώς η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ έχει και συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2027. Η περίπτωσή του θα μπορούσε να απασχολήσει μόνο με την μορφή δανεισμού.

Για το κέντρο της άμυνας "παίζει" και το όνομα ενός πρώην... μαθητή του Τερίμ, τον οποίο είχε μαζί του στη Γαλατασαράι από το 2017 έως το 2019. Πρόκειται για τον Φερνάντο Ρέγιες, ο οποίος τελείωσε το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη και στα 36 του χρόνια ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας μάτια προς την επιστροφή του στην Βραζιλία. Πάντως, η "yenisafak" τον αναφέρει ως τον παίκτη που μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στα χαφ του Παναθηναϊκού!

Τέλος, αφήσαμε την μεγάλη έκπληξη της τουρκικής αυτής λίστας, που ακούει στο όνομα Ανχελίνο! Ο λόγος για τον Ισπανό αριστερό φουλ-μπακ της Λειψίας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλατασαράι, μετρώντας 19 συμμετοχές φέτος με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 26χρονος, που κοστολογείται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να παίξει κάπου αλλού δανεικός από τον Γενάρη, αν το επέτρεπαν Γερμανοί και Τούρκοι, ενώ τονίζεται ότι παρότι ο Τερίμ "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωσή του, δεν φέρεται να είναι επίμονος για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πραγματικός λόγος που ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Προσβλητικό που... εξαφάνισαν τον Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags