Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχουν... τρελαθεί με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ οι Τούρκοι - Θέμα σε όλα τα ΜΜΕ το ματς με τον ΠΑΣ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 12:27:00

Έχουν... τρελαθεί με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ οι Τούρκοι - Θέμα σε όλα τα ΜΜΕ το ματς με τον ΠΑΣ!

Sportdog Team

Το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο μονοπωλεί τις συζητήσεις στα όλα τα Μέσα της Τουρκίας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού και φυσικά αυτό είναι κάτι που αποτελεί είδηση στην πατρίδα του 70χρονου προπονητή.

Ειδικότερα, όλα τα ΜΜΕ της χώρας ασχολούνται με την αποψινή πρεμιέρα του "αυτοκράτορα" στον πράσινο πάγκο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Φατίχ Τερίμ και ο Αρντα Γκιουλέρ θα κρατήσουν όλη τη χώρα κολλημένη στην τηλεόραση», συνδυάζοντας την "πρώτη" του πολύπειρου κόουτς με το πιθανό ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης του παιδιού-θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου, Αρντά Γκιουλέρ στο αποψινό ματς με την Μαγιόρκα. 

Υπενθυμίζεται πως η τηλεοπτική πλατφόρμα (EXXEN) του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αγοράσει τα δικαιώματα της ελληνικής Super League στη γειτονική χώρα κι ο λόγος είναι η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags