Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα μεταγραφή στο λιμάνι - "Υπογράφει σε μία ή δύο μέρες" - Τον έστειλαν στη β’ ομάδα και τον παίρνει ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 13:03:00

Νέα μεταγραφή στο λιμάνι - "Υπογράφει σε μία ή δύο μέρες" - Τον έστειλαν στη β’ ομάδα και τον παίρνει ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Νέα μεταγραφή στο λιμάνι - "Υπογράφει σε μία ή δύο μέρες" - Τον έστειλαν στη β’ ομάδα και τον παίρνει ο Ολυμπιακός!

"Ψήνεται" νέα σημαντική κίνηση από τους Ερυθρόλευκους. Τι αναφέρουν από την Τουρκία. Δείτε βίντεο.

Προ των πυλών φέρεται να είναι από τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η "fotospor.com" αναφέρει ότι ο Πορτογάλος στόπερ "θα υπογράψει στον Ολυμπιακό σε μία ή δύο ημέρες", καθώς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους "δράκους", ενώ λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος είχε υποβιβαστεί στη β' ομάδα.

Ο 24χρονος Κάρμο βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, όμως τα εσωτερικά προβλήματα των Τούρκων δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν το deal, με τους Ερυθρόλευκους να μπαίνουν στο παιχνίδι απόκτησής του, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην Μπράγκα.

Πάντως, ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2027 και οι Πειραιώτες μόνο ως δανεικό θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Πορτογάλους μετά την μεταγραφή του Φραν Ναβάρο.

Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι ενδεχόμενη απόκτηση του Κάρμο, θα σημάνει και το σπάσιμο του δανεισμού και με τον Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος αγωνίστηκε λίγο, χωρίς να εντυπωσιάσει. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 στη "μαύρη λίστα" Καρβαλιάλ - Άμεσα διακοπή συμβολαίου στον Ολυμπιακό - Πρόταση για τον φορ η Παρτιζάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags