Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσακίρης: Τσακίρης: "Περίεργο το πρώτο κεκλεισμένων στην OPAP Arena" - Τα πλάνα Αλμέιδα για Βόλο και Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 16:51:00

Τσακίρης: "Περίεργο το πρώτο κεκλεισμένων στην OPAP Arena" - Τα πλάνα Αλμέιδα για Βόλο και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τσακίρης: "Περίεργο το πρώτο κεκλεισμένων στην OPAP Arena" - Τα πλάνα Αλμέιδα για Βόλο και Ολυμπιακό

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης για τη διαχείριση που απαιτείται να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πριν την πρώτη αναμέτρηση στο 2024 με τον Βόλο, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως είναι αναγκαία η διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα σε επίπεδο προσώπων για την ενδεκάδα, αφού ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια και πολλά ντέρμπι για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του πως θα άφηνε εκτός από το σημερινό ματς τον Ντομαγκόι Βίντα προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με τον Ολυμπιακό, ενώ θα έδινε λιγότερο χρόνο συμμετοχής και όχι όλο το 90λέπτο στους Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς για να είναι φρέσκοι και στο 100% στο απαιτητικό πρόγραμμα που έρχεται.

Επίσης, χαρακτήρισε περίεργο το συναίσθημα πως η OPAP Arena αναμένεται για πρώτη φορά να είναι κεκλεισμένων των θυρών σε παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚτζήδικο σχόλιο από Αρναούτογλου: "Βοήθα καλέ μου, μη φαγωθούμε μεταξύ μας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags