Facebook Pixel ’’Βράζει’’ ο Τσατάλης με δημοσίευμα για Γκατσίνοβιτς - ’’Πρόκειται για γελοιότητα - Από εκεί ξεκίνησε...’’ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 17:14:00

"Βράζει" ο Τσατάλης με δημοσίευμα για Γκατσίνοβιτς - "Πρόκειται για γελοιότητα - Από εκεί ξεκίνησε..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βράζει" ο Τσατάλης με δημοσίευμα για Γκατσίνοβιτς - "Πρόκειται για γελοιότητα - Από εκεί ξεκίνησε..." (ΦΩΤΟ)

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε δημοσίευμα που αφορούσε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Τάσος Τσατάλης τοποθετήθηκε για όσα γράφτηκαν σε δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας. Εκεί αναφερόταν ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο εγγύς μέλλον.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Αυτή η αστειότητα με τον Γκατσίνοβιτς, όπως δυστυχώς κι άλλες, ξεκίνησε από φόρουμ όπου κάποιοι «γνώστες» πλασάρουν διάφορα απίθανα και πες - πες στα social media αρχίζουν κάποια και θεωρούνται δεδομένα. Αποτέλεσμα σήμερα, ανήμερα της επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν με δημοσιεύματα και οι αντίπαλοι μας για την δημιουργία εντυπώσεων. Πρόκειται φυσικά για μια γελοιότητα, απολύτως ανάξια σχολιασμού. 

Αλλά με αυτή την ευκαιρία σημειώστε το εξής: Όσο και να αφιερώνετε χρόνο στα φόρουμ και στα social όπου η ανταλλαγή απόψεων, η συζήτηση και η κριτική δεν κάνει κακό σε κανέναν, ποτέ μη ξεχνάτε πως για να κάθεται κάποιος και να διακινεί «πληροφορίες» με ψευδώνυμα στο διαδίκτυο είτε είναι κακοπροαίρετος, είτε είναι κάποιος εντελώς ασόβαρος, εντελώς καφενόβιος.  Και στις δύο περιπτώσεις ο κανόνας είναι πως γράφει αρλούμπες.  Που δυστυχώς στην εποχή μας, μπορούν να φτάσουν να αποτελέσουν και «ειδήσεις».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags