Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Κοτάρσκι παλαίμαχος γκολκίπερ - "Είναι τερματοφυλακάρα" - Εκεί θα κριθεί ο τίτλος
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 16:08:00

Αποθέωσε Κοτάρσκι παλαίμαχος γκολκίπερ - "Είναι τερματοφυλακάρα" - Εκεί θα κριθεί ο τίτλος

Sportdog Team
Αποθέωσε Κοτάρσκι παλαίμαχος γκολκίπερ - "Είναι τερματοφυλακάρα" - Εκεί θα κριθεί ο τίτλος

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου και αναφέρθηκε στον Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντάς τον, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πρωτάθλημα.

Σήφης Δασκαλάκης: Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας μάλιστα τον Κροάτη τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

«Το έχουν βρει οι παίκτες στον ΠΑΟΚ. Πέρσι έκανα κριτική, αλλά φέτος έκοψε τις πολλές πάσες και παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι ανταγωνιστικός και στην Ευρώπη. Έχασε εύκολα στην Κρήτη στην αρχή της σεζόν, αλλά μετά το πήγε πολύ καλά. Εχει και τον Κωνσταντέλια σε καλή κατάσταση. Ο Κοτάρσκι είναι τερματοφυλακάρα. Έχει μία συγκεκριμένη οδηγία να παίζει με τα στόπερ, ό,τι λάθη έχει κάνει δεν φταίει ο ίδιος. Για παράδειγμα, ο Ονάνα στην Μάντσεστερ είναι πολύ καλός, αλλά έχει το μυαλό του αλλού.

Εντάξει το build up είναι φυσιολογικό, αλλά όχι η κατάχρηση. Δεν μπορώ να βλέπω την Μάντσεστερ Σίτι, με κουράζει. Η Λίβερπουλ μου αρέσει. Και ο ΠΑΟΚ φέτος, που δεν παίζει με τόσες πάσες. Είναι νωρίς να μιλάμε για τη 1η θέση, μακάρι να παραμείνουν όλοι κοντά. Αν δεν είχε φάει την τιμωρία ο Ολυμπιακός ίσως να ήταν πρώτος. Δεν μπορούμε να χρίσουμε φαβορί, αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει, αλλά όλα θα κριθούν στα πλέι οφ»., είπε ο Σήφης Δασκαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Νικολακόπουλου: "Εικόνα παρακμής ο Ολυμπιακός - Αν ήμουν Φορτούνης ή Καρβαλιάλ θα ντρεπόμουν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags