Facebook Pixel Super League: Αποκάλυψη ΣΟΚ - "Ομάδα της Super League σε οικονομικό αδιέξοδο" - Διαψεύδει η ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 20:36:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ - "Ομάδα της Super League σε οικονομικό αδιέξοδο" - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ - "Ομάδα της Super League σε οικονομικό αδιέξοδο" - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Είδηση που... σοκάρει μιας και ομάδα της Super League είναι με τη... θηλιά στο λαιμό αφού όπως έγινε γνωστό έχει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Ατρόμητος: Απίστευτη αποκάλυψη από τον Κυριάκο Θωμαΐδη μιας και όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, ο σύλλογος του Περιστερίου έχει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, βρισκόμενος όπως σημειώνει «απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο», ενώ έρχονται και νέες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος σημειώνει πως οι Περιστεριώτες με το ζήτημα που υπάρχει κινδυνεύουν με ανάκληση 18 δελτίων ποδοσφαιριστών του, ενώ προσθέτει πως, «δεν πλήρωσε -ως όφειλε- τη διαιτησία του αυριανού αγώνα με την Κηφισιά».

Πάντως η ΠΑΕ λίγο αργότερα μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ έσπευσε μέσω ανακοίνωσης να προχωρήσει σε διάψευση, τονίζοντας μάλιστα ότι όποιες οφειλές υπάρχουν έχουν ρυθμιστεί.

«Τις τελευταίες ώρες προέκυψε “ρεπορτάζ” περί οφειλών της ομάδας μας που ως αποτέλεσμα θα έχουν την ανάκληση των δελτίων ποδοσφαιριστών.

Προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας, η ΠΑΕ Ατρόμητος τονίζει σε κάθε τόνο πως όποιες οφειλές υφίστανται, έχουν ρυθμιστεί εδώ και μέρες σε πλήρη συνεννόηση με το νομικό επιτελείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μέσω εκχώρησης εσόδων και φυσικά δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα ως προς την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία 19 χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στο εν λόγω δημοσίευμα, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μέσου για την αποκατάσταση του κύρους της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags