Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον απόηχο της ήττας του Ολυμπιακού στη Λαμία (1-0) σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ομάδα εδώ και περίπου ένα δίμηνο είναι σε μία περίοδο ασταμάτητης πτώσης. Έχει περάσει πλέον από τις σοκαριστικά βαριές ήττες από ΠΑΟΚ (2-4) και Φράιμπουργκ (5-0) στην αδυναμία να κερδίσει ακόμη και τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος (Βόλο 2-2, Ατρόμητο 0-0, Λαμία 1-0) και μοιάζει σαν να μην μπορεί να σταματήσει αυτή την κατηφόρα, καθώς είχε μόνο μια-δυο εκλάμψεις (5-2 την Μπάτσκα Τόπολα).

Παράλληλα, περιέγραψε το πρώτο τετράλεπτο του παιχνιδιού στο οποίο προηγήθηκε η Λαμία χαρακτηρίζοντάς το τραγικό για τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού και στάθηκε στην εικόνα παρακμής-όπως τη χαρακτήρισε-να χάνει από τη Λαμία και από το 55’-που έχασε την τελευταία ευκαιρία ο Ντόη-ως το 96’ που σφυρίχτηκε η λήξη, οι τελικές να είναι 7-0 για τη Λαμία.

Ακούστε, επίσης, την ατομική κριτική που έκανε και τι είπε για τον τραυματισμό του Πεπ Μπιέλ και τις εξελίξεις για τον Κάρμο και τον Γκαμπριέλ.