Facebook Pixel Μαντί Καμαρά: Βόμβες Καμαρά για Μαρινάκη - "Θέλω να φύγω! Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στην Νότιγχαμ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 16:44:00

Καμαρά: "Θέλω να φύγω! Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στην Νότιγχαμ"

Sportdog Team
Καμαρά: "Θέλω να φύγω! Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στην Νότιγχαμ"

Δηλώσεις σε γαλλικό Μέσο έκανε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όπου αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του έβαλε... φωτιές με όσα είπε.

Μαντί Καμαρά: Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν... αναταραχή από τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που μιλώντας στην γαλλική ιστοσελίδα imedias.net, αναφέρθηκε στην ανανέωση συμβολαίου του με τoυς Πειραιώτες κάνοντας σοβαρές καταγγελίες.

«Έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσει και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του. Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ.

Με δεδομένο αυτό, εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να με μπλοκάρουν από  το να φύγω. Το έκαναν ακόμα και με την Ρόμα, ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα λοιπόν είμαι στην θέση, όπου μπορώ να αποχωρήσω ως ελεύθερος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ως μέσο πίεσης από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο, ενώ σημειώνεται ότι ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα ακόμα και τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags