Facebook Pixel Τάσος Λαγός: Απίστευτη εξέλιξη! Σε αυτή την ελληνική ομάδα... έκπληξη συνεχίζει ο Λαγός - Πήρε τη θέση πρώην παίκτη της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 20:14:00

Απίστευτη εξέλιξη! Σε αυτή την ελληνική ομάδα... έκπληξη συνεχίζει ο Λαγός - Πήρε τη θέση πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη! Σε αυτή την ελληνική ομάδα... έκπληξη συνεχίζει ο Λαγός - Πήρε τη θέση πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Συνεχίζει την καριέρα του ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα πάρει τη θέση ενός ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και για την Ένωση.

Τάσος Λαγός: Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Τάσο Λαγό βρίσκεται η Καβάλα θέλοντας να καλύψει το κενό του Σάββα Γκέντσογλου. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα άσο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. 

Ο τελευταίος  σταθμός του Λαγού ήταν ο Αιολικός ενώ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Υπήρξε βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων ενώ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους «αργοναύτες», ως παίκτης της Καρδίτσας στη Super League 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags