Facebook Pixel Ντάβιντ Κάρμο: Ανατροπή με Κάρμο στον Ολυμπιακό - "Απάντησε αρνητικά η Πόρτο" - Μόνο έτσι δίνει τον παίκτη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 21:55:00

Ανατροπή με Κάρμο στον Ολυμπιακό - "Απάντησε αρνητικά η Πόρτο" - Μόνο έτσι δίνει τον παίκτη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή με Κάρμο στον Ολυμπιακό - "Απάντησε αρνητικά η Πόρτο" - Μόνο έτσι δίνει τον παίκτη (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα αρχικά ρεπορτάζ να σημείωναν ότι ο νεαρός στόπερ ήταν θέμα χρόνου να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, όμως νέο δημοσίευμα κάνει την ανατροπή, σημειώνοντας ότι οι Δράκοι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση δανεισμού.

Ντάβιντ Κάρμο: Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο 24χρονος στόπερ της Πόρτο, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να κάνουν προσπάθειες ώστε να τον αποκτήσουν δανεικό, όμως μετά τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο που αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των Δράκων απέρριψε την πρόταση, έρχεται δημοσίευμα από την Πορτογαλία που αναφέρει το ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα το CNN Portugal τόνισε πως ο πορτογαλικός σύλλογος απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού που κινήθηκε για την απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η Πόρτο θα συμφωνούσε μόνο σε μια πρόταση δανεισμού όπου το ενοίκιο θα έφτανε το ένα εκατ. ευρώ και η οψιόν αγοράς τα 15 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κατέβηκε" η συνέντευξη Καμαρά - Δεν ισχύουν οι δηλώσεις για Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags