Facebook Pixel Νίκος Βέρτης - Super League: Το εντυπωσιακό κορίτσι του Βέρτη δεν χάνει αγώνα ποδοσφαίρου - Φίλαθλος ιστορικής ελληνικής ομάδας (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-05 09:00:00

Το εντυπωσιακό κορίτσι του Βέρτη δεν χάνει αγώνα ποδοσφαίρου - Φίλαθλος ιστορικής ελληνικής ομάδας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το εντυπωσιακό κορίτσι του Βέρτη δεν χάνει αγώνα ποδοσφαίρου - Φίλαθλος ιστορικής ελληνικής ομάδας (ΦΩΤΟ)

Τη γνωρίσαμε από φωτογραφίες της στην εξέδρα, όπου κέρδισε αμέσως τα φλας των φωτογράφων...

Ο Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την προσωπική του ζωή... έως σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια σε σχέση με μία 27χρονη κοπέλα με το όνομα Εμμανουέλα Κουκλινού. Η εντυπωσιακή νεαρή επισκέπτεται πολύ συχνά το κέντρο που τραγουδάει ο αγαπημένος της, ωστόσο προτιμά να τον περιμένει στο καμαρίνι του, αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι συγκατοικεί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη. 

«Η Εμμανουέλα του ΟΦΗ»
Η εντυπωσιακή ξανθιά που κατάγεται από την Κρήτη συνήθιζε από μικρή να παρακολουθεί αγώνες στις κερκίδες του ΟΦΗ. Το νεαρό μοντέλο όπως είχε αναφερθεί τότε, ήταν σύντροφος του Γιώργου Γαγκιόζη, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι φωτογράφοι αλλά και οι αθλητικοί συντάκτες ξεχώρισαν αμέσως την 17χρονη τότε κοπέλα και σύντομα έγινε η «αγαπημένη» τους, θεωρώντας πως ήταν η εντυπωσιακότερη παρουσία των ελληνικών γηπέδων. Λίγα χρόνια αργότερα εξαφανίστηκε από τα γήπεδα και διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός άλλωστε είναι κι ένας από τους λόγους που εντυπωσίασαν τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς δεν του αρέσει η υπερέκθεση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags