Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν ανανεώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Φεύγει και ο Τζολάκης - Έχει τεράστια πρόταση ο Καμαρά!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-05 10:00:00

Δεν ανανεώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Φεύγει και ο Τζολάκης - Έχει τεράστια πρόταση ο Καμαρά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν ανανεώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Φεύγει και ο Τζολάκης - Έχει τεράστια πρόταση ο Καμαρά!

Ποιοι από τους πέντε αποχωρούν και οι ομάδες για Μαντί. Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Φορτούνης, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Γιώργος Μασούρας και Μαντί Καμαρά μπορούν να υπογράψουν... απόψε σε όποια ομάδα θέλουν και ψάχνονται. Ποιοι περιμένουν τους Πειραιώτες και ποιοι είναι ήδη εκτός ομάδας;

Απόλυτη ησυχία επικρατεί στο θέμα των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό, καθώς παρότι στους τελευταίους μήνες του 2023 φαινόταν πως η διοίκηση ήθελε να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν άμεσα, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει. Τουλάχιστον όχι και με τους πέντε.

Θυμίζουμε ότι οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Φορτούνης, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Γιώργος Μασούρας και Μαντί Καμαρά έχουν μπει πλέον στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους και αυτή τη στιγμή μπορούν να συζητήσουν και να συμφωνήσουν ως ελεύθεροι για το καλοκαίρι, με όποια ομάδα θέλουν εντός και εκτός Ελλάδας.

Για τους Πασχαλάκη και Φορτούνη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πληροφορία εδώ και μήνες, παρά την αίσθηση ότι αμφότεροι θα συνέχιζαν στο Λιμάνι και ο Μασούρας είναι (ή τουλάχιστον ήταν μέχρι πρότινος) αυτός που βρισκόταν πιο κοντά στο νέο συμβόλαιο. Βέβαια, τα τελευταία αποτέλεσμα και σίγουρα τα όσα θα γίνουν στα ντέρμπι προσεχώς, είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα και για τους τρεις, καθώς το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι ξέρει να παίρνει δύσκολες αποφάσεις για το καλό του συλλόγου.

Ψάχνει ομάδα ο Τζολάκης

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι και μετά το καλοκαίρι. Ο νεαρός κίπερ φέτος έπαιξε ελάχιστα και είναι αποφασισμένος να φύγει στο εξωτερικό για να πάρει χρόνο και να αποδείξει την αξία του. Γι’ αυτό όπως σας έχει αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr αλλάζει μανατζερικό γραφείο και ψάχνει την καλύτερη προοπτική για την καριέρα του και μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το step up.

 

Δεν ανανεώνει ο Καμαρά

Και φτάνουμε στην… πολύκροτη υπόθεση του Μαντί Καμαρά. Ο ίδιος με χθεσινή του τοποθέτηση έσβησε την… φωτιά που άναψαν κάποιες υποτιθέμενες δηλώσεις του στο εξωτερικό, σύμφωνα με τις οποίες εμφανιζόταν ενοχλημένος με την διοίκηση που τον πιέζει να ανανεώσει για να τον ανανεώσει για να πάει δανεικός στη Νότιγχαμ. Μάλιστα, έλεγε πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίζει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς φέτος από την αρχή της σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστατος και μάλιστα ήταν και από τους καλύτερους της ομάδας, μέχρι να προκύψει μία σοβαρή οικογενειακή υπόθεση στην πατρίδα του. Από όταν γύρισε από την Γουινέα και παρότι η ομάδα του στάθηκε σε απόλυτο βαθμό, είναι φανερό πως το μυαλό του δεν είναι εδώ και δεν είναι, για την ώρα, καθόλου συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του.

Ίσως βέβαια σε αυτό να παίζει ρόλο και η δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει για το μέλλον του. Το Sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει πως ο Καμαρά έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβόλαιο 1.5 εκατ. που του προσφέρουν Λυών και Φενέρ, όμως θα πρέπει να πάει ως ελεύθερος και χωρίς να πάρει ευρώ ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει ξανά εκτός Ελλάδας και δεν σκέφτεται να ανανεώσει (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό άφησε να εννοηθεί και στο χθεσινοβραδινό του ποστάρισμα). Στην αντίπερα όχθη, στο Λιμάνι θα ήθελαν να κρατήσουν τον… φετινό Καμαρά, αλλά είναι άγνωστο αν θα του δώσουν έστω κοντά σε αυτά τα χρήματα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό είχε νεύρα ο Φορτούνης στη Λαμία - Το μεγάλο του παράπονο από Καρβαλιάλ - Τα... ίδια με Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags