Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διώχνει" πρωτοκλασάτο άσο Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Ήρθε Ελλάδα ο μάνατζέρ του - Μεταγραφή στην Ιταλία
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-05 22:28:00

"Διώχνει" πρωτοκλασάτο άσο Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Ήρθε Ελλάδα ο μάνατζέρ του - Μεταγραφή στην Ιταλία

του Παναγιώτη Νικολάου
"Διώχνει" πρωτοκλασάτο άσο Ολυμπιακού ο Μαρτίνς - Ήρθε Ελλάδα ο μάνατζέρ του - Μεταγραφή στην Ιταλία

Μένει εκτός ομάδας και ψάχνεται να φύγει άμεσα από το Λιμάνι. Η μεταγραφή του Πορτογάλου έφερε νέα δεδομένα στο ρόστερ του Καρβαλιάλ και σίγουρα εξελίξεις για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το ταξίδι του ατζέντη δείχνει ότι κάτι ετοιμάζουν...
 

Σχετικά με τον Πεπ Μπιέλ, επικρατεί... σταθερά προβληματισμός στον Ολυμπιακό, αφού ο Ισπανός μέσος αδυνατεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που του έχουν δοθεί. Ούτε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ έχει καταφέρει ο Μπιέλ να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ελάχιστα. Ήρθε και ο τραυματισμός του στα ματς με τη Λαμία για να αποτελέσει το... κερασάκι στην τούρτα της κακής σεζόν που πραγματοποιεί ο 27χρονος άσος.

Αρχίζει να γίνεται εμφανές πλέον ότι κάτι δεν "κολλάει" στη συνεργασία Ολυμπιακού-Μπιέλ, με συνέπεια ο παίκτης να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του, αναζητώντας την αγωνιστική "αναγέννηση" σε άλλη ομάδα. Ειδικά μετά τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς στην ομάδα, ο χρόνος συμμετοχής του Ισπανού αναμένεται να περιοριστεί ακόμα περισσότερο.



Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μπιέλ και πέρασε τις ημέρες των εορτών με τον πελάτη του. Προφανώς οι δύο άνδρες δεν συναντήθηκαν μόνο για να γιορτάσουν, αλλά και για να συζητήσουν αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, το οποίο φαντάζει πιθανότερο από ποτέ να τον βρει μακριά από το Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του πρώην άσου της Κοπεγχάγης πραγματοποιεί επαφές με υποψήφιους "μνηστήρες" για τον Μπιέλ και φέρεται να έχει εστιάσει στην ιταλική αγορά. Ο πελάτης του παρακολουθείται από συλλόγους της γειτονικής χώρας, ενώ τις τελευταίες μέρες ιταλικά δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Ισπανό άσο με την Τορίνο.

Πάντως η πλευρά του παίκτη αλλά και οι ενδιαφερόμενες ομάδες γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει το "πάνω χέρι" στις διαπραγματεύσεις, αφού διατηρεί συμβόλαιο με τον Μπιέλ έως το 2027. Μπορεί να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αλλά πρόκειται για παίκτη που οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 6.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν. Άρα δεν γίνεται να τον παραχωρήσουν με... ψίχουλα και θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά ώστε να συναινέσουν σε πώληση. Δίχως ωστόσο να αποκλείεται η περίπτωση του δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, με την τοποθέτηση σχετικής ρήτρας αγοράς εν όψει καλοκαιριού.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ανανεώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Φεύγει και ο Τζολάκης - Έχει τεράστια πρόταση ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags