Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτοιμάζει έκπληξη ο Τερίμ για την ενδεκάδα με Παναιτωλικό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-06 23:38:00

Έτοιμάζει έκπληξη ο Τερίμ για την ενδεκάδα με Παναιτωλικό!

Sportdog Team
Έτοιμάζει έκπληξη ο Τερίμ για την ενδεκάδα με Παναιτωλικό!

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και τα πλάνα ενδεκάδας του Φατίχ Τερίμ από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (06/01, 17:00) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε αρχικά πως «έχει ενδιαφέρον να δούμε μέσα στο επόμενο 10ήμερο-15νθήμερο αν θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον ο Φατίχ Τερίμ ή αν θα επιλέξει 12-13 παίκτες, στους οποίους και θα βασιστεί». Και πρόσθεσε: «Είναι ένας μήνας, που θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός θα είναι μέσα στους στόχους του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Σε σχέση με το ματς κόντρα στους Αγρινιώτες, σημείωσε, αναφερόμενος στην 11άδα, ότι είναι φαβορί ο Ζέκα να ξεκινήσει σε ρόλο αμυντικού χαφ, ενώ στάθηκε στον Λημνιό, τονίζοντας αφενός ότι στις προπονήσεις, για την ώρα, ο Τερίμ τον χρησιμοποιεί ως δεξί εξτρέμ και αφετέρου ότι θα πάρει, πιθανότατα, χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε ότι ο Παναιτωλικός είναι άλλη ομάδα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ένα πρώτο ημίωρο όπως αυτό με τον ΠΑΣ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και κυρίως να είναι αποτελεσματικός. Το είπε και ο Τερίμ, για το γεγονός ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Αν το ματς είναι ανοιχτό εκεί γύρω στο 80', ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπλέξει. Δεν τα παρατάει τα παιχνίδια ο Παναιτωλικός».

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά, τόνισε ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ του... Καρβαλιάλ "χτυπάει" ο ΠΑΟ - Τρομερή σεζόν, 2ος στα "κοψίματα" - Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags