Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστική απόφαση Λουτσέσκου για Λύρατζη - Σε αυτή την ομάδα της Super League συνεχίζει
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-07 20:06:00

Οριστική απόφαση Λουτσέσκου για Λύρατζη - Σε αυτή την ομάδα της Super League συνεχίζει

Sportdog Team
Οριστική απόφαση Λουτσέσκου για Λύρατζη - Σε αυτή την ομάδα της Super League συνεχίζει

Ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά και ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε σε ποια ομάδα θα δοθεί δανεικός.

ΠΑΟΚ: Μόλις στη χθεσινή έκδοση της Metrosport, αποκαλύψαμε πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις τον Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ με την μορφή του δανεισμού. Και πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις” ήρθε η επιβεβαίωση διά στόματος του Γιώργου Μποροβήλου στο Metropolis 95,5.

Ασφαλώς και ο επίσημος ΠΑΟΚ επιβεβαίωνε την πληροφορία αυτή, καθώς ο Λύρατζης δεν βρισκόταν την δεδομένη χρονική στιγμή στο rotation του Λουτσέσκου. 

Κατά συνέπεια, κρίθηκε επιβεβλημένο να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού. Από τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον ικανότατο άσο του ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους του Αστέρα, προέκυπτε χθες “λευκός καπνός”, κάτι το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί και πρακτικά τις επόμενες ώρες.

Ο Λύρατζης στην Τρίπολη θα έχει χρόνο συμμετοχής, μπορεί κάλλιστα να βελτιωθεί και να επιστρέψει περισσότερο αποφασισμένος και πιο βελτιωμένος, στα στάνταρ που έχει θέσει ο Λουτσέσκου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από το NBA για Παναθηναϊκό - Νο1 στη λίστα Αταμάν για... αντι-Ταβάρες - Ολυμπιακός για Κορκμάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags