Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτή η αιτία της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Άρη σύμφωνα με τον Λουτσέσκου - "Πιο δίκαιη η ισοπαλία..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-07 21:54:00

H αιτία της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Άρη σύμφωνα με τον Λουτσέσκου - "Πιο δίκαιη η ισοπαλία..."

Sportdog Team
H αιτία της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Άρη σύμφωνα με τον Λουτσέσκου - "Πιο δίκαιη η ισοπαλία..."

Ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την ήττα από τους Κίτρινους και ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα αίτια του αποτελέσματος, αλλά και στο γεγονός ότι πιο δίκαια θα ήταν η ισοπαλία.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην έλλειψη ενέργειας από πλευράς παικτών ΠΑΟΚ στάθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι θα ήταν η ισοπαλία.

«Ήταν ένα ματς που συνολικά ήταν δίκαιο να τελειώσει ισόπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν είχε τον έλεγχο στο 100%. Στο δεύτερο αιφνιδιαστήκαμε, δεν είχαμε ενέργεια και επιθετικότητα που βγάζουμε στα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο καθυστερούσαμε στην τελική προσπάθεια, δεν ήμασταν αυτοί που συνηθίσαμε να δείχνουμε ότι είμαστε.

Οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις έχουν καλές και κακές στιγμές, η ζωή συνεχίζεται. Επί σειρά αγώνων δείξαμε ένα καλό πρόσωπο που δεν δείξαμε σήμερα. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε την πίεση που βγάζουμε σε κάθε ματς. Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία που πρέπει να έχει. Δεν μας αρέσει αυτή η ήττα αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από το NBA για Παναθηναϊκό - Νο1 στη λίστα Αταμάν για... αντι-Ταβάρες - Ολυμπιακός για Κορκμάζ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags