Facebook Pixel Άρης: Η… υπόθεση Καρλίτος και η στάση του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 16:25:00

Η… υπόθεση Καρλίτος και η στάση του Άρη

Sportdog Team
Η… υπόθεση Καρλίτος και η στάση του Άρη

Ο Άρης έχει ήδη προχωρήσει σε δύο προσθήκες μέσα στον Ιανουαρίου, έχοντας αποκτήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ωστόσο δεν έχει καλύψει ακόμη πλήρως τις αγωνιστικές ανάγκες του, με την απόκτηση ενός επιθετικού, να αποτελεί μία από τις προτεραιότητες, μιας και ο Λόρεν Μορόν, παραμένει η μοναδική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Όπως έχει αναφέρει το sfina.gr, υπάρχει η περίπτωση του Καρλίτος, ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει από τα Λαμία και πάλι έμεινε εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του, με τον ΟΦΗ. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Φθιώτιδας και να θέλει… Άρη, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν κάνει ακόμη κίνηση.

Κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει τα επόμενα 24ωρα, με τον Άρη πάντως να κοιτάει και κάποιες ακόμη περιπτώσεις από την αγορά του εξωτερικού. Προφανώς και πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση της Λαμίας, αν θα αποφασίσει να παραχωρήσει τον 33χρονο επιθετικό και φυσικά ποιες ακριβώς θα είναι οι απαιτήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Ποιά μήνυση τα τσουτσέκια; Τα ελέγχει όλα ο Μελισσανίδης, καρικατούρες - Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags