Γιώργος Γκουγκουλιάς: Αποκαλυπτικό βίντεο για τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του "Κλ. Βικελίδης" πριν το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ανέβασε στα social media ο γενικός αρχηγός των Κίτρινων, στο οποίο φαίνεται η ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου.

«Σήμερα είναι ένα ματς που 70% θέλει πάθος. Καλή ομάδα έχουμε, καλούς παίκτες έχουμε αλλά θέλει πάθος. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει ο κόσμος μας. Να κερδίσουμε για αυτόν και για δύο παιδιά που χάθηκαν (σ.σ. τον Τόσκο και τον Άλκη). Θέλουν να παίξουμε και για αυτά τα δύο παιδιά που χαθήκαν άδικα. Να μπείτε μέσα και να ματώσετε. Μόνο εσείς θα κερδίσετε», είπε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Ποιά μήνυση τα τσουτσέκια; Τα ελέγχει όλα ο Μελισσανίδης, καρικατούρες - Αυτά μου είπε ο Μαρινάκης"

@gougou29_ ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ #aris #αρης #football #stadium #xarilaou #vikelidis #gougoulias #kleanthisvikelidis #giorgosgougoulias #family #familia #team #footballteam #thessaloniki #paok #greece #αρης #vamos ♬ πρωτότυπος ήχος - gougou29_