Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Μεταγραφές πανικού ο Ολυμπιακός - Παράλογο να γίνεται κουβέντα για Καρβαλιάλ - Υπερβολές Μελισσανίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 17:55:00

"Μεταγραφές πανικού ο Ολυμπιακός - Παράλογο να γίνεται κουβέντα για Καρβαλιάλ - Υπερβολές Μελισσανίδη"

του Γιώργου Κτενά
"Μεταγραφές πανικού ο Ολυμπιακός - Παράλογο να γίνεται κουβέντα για Καρβαλιάλ - Υπερβολές Μελισσανίδη"

"Δεν αισθάνεται καμία σιγουριά η ΑΕΚ με δύο γκολ μπροστά"! Ο Νίκος Καραγιαννίδης σχολιάζει τη νίκη της Ένωσης στο Γ. Καραϊσκάκης και όσα ακολούθησαν με δηλώσεις, καταγγελίες και πανηγυρισμούς...

Τη νίκη με 2-1 μέσα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό πανηγύρισε η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές και σημαντικές εξελίξεις στις δύο ομάδες.

Γιατί από τη μία πλευρά η Ένωση βρέθηκε να πανηγυρίζει τη νίκη εναντίον ενός πολύ δυνατού αντιπάλου όπως είναι ο Ολυμπιακός, και μάλιστα μέσα στην έδρα του, ενώ από την άλλη πλευρά οι Πειραιώτες μοιραία έχουν εμπλακεί σε μια εσωστρέφεια.

Η ομάδα τού Κάρλος Καρβαλιάλ έχει παράπονα από τη διαιτησία βέβαια, με τον Νίκο Καραγιαννίδη, ιστορικό διευθυντή τής εφημερίδας Φίλαθλος, να σχολιάζει μέσω του sportdog όσα έγιναν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ της Κυριακής.

"Ελέγχεται ποιοτικά η ΑΕΚ - Έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό - Δεν αισθάνεται σιγουριά με δύο γκολ"

"Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν καλό, προκαλούσε το ενδιαφέρον του θεατή. Ποιοτικά η ΑΕΚ ελέγχεται διότι δεν κέρδισε αντίπαλο που ήταν καταφανώς κατώτερός της. Έβαλε δύο γκολ, ήταν πολύ καλύτερη ως σύνολο, αν και θα πρέπει να πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν ομάδα, ήταν προβληματικός αγωνιστικά", ανέφερε αρχικά ο Ν. Καραγιαννίδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο είχε την κατοχή ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έλεγες ότι λόγω των δικών της λαθών θα τιμωρηθεί. Η ΑΕΚ έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό, γιατί δεν μπορεί να νιώσει σιγουριά στο γήπεδο όταν βάζει μόνο δύο γκολ".

"Δεν δέχεται την ήττα ο Μαρινάκης - Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Τι έκανε ο Μελισσανίδης μετά το 2-2 με Πανσερραϊκό;"

Πώς σχολιάζεις τον Ολυμπιακό;

"Το πρόβλημα αρχίζει από ψηλά και φτάνει μέχρι τα αποδυτήρια. Δεν μπορεί να έχει στόχο το πρωτάθλημα και να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, να κάνει συνέχεια μεταγραφές, να αλλάζει προπονητή, και να δείχνει ότι έχει έλλειμμα εμπιστοσύνης στον εαυτό της η ομάδα. Αυτά που λέει ο Κούγιας ξεκινούν από το γεγονός ότι ο Μαρινάκης δεν δέχεται την ήττα και το γεγονός ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Όλα θα ήταν καλά αν ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος, αλλά υπάρχουν αντίπαλοι που είναι καλύτεροι. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό".

Η μουρμούρα για τον Καρβαλιάλ;

"Δεν τον πηρε για να τον διώξει. Άλλωστε, πότε να προλάβει να κάνει κάτι; Δεν γίνεται, είναι παράλογο και μόνο που γίνεται κουβέντα για τον Καρβαλιάλ. Ακόμα και να φταίει αυτός, δεν μπορεί αυτή την αποτυχία τού Ολυμπιακου στο -8 από την κορυφή, να την φορτωθεί μόνο αυτός. Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Γιατί και στο ντέρμπι μείωσε από γκέλα της ΑΕΚ, δεν κάνει ευκαιρίες και αυτό είναι το πρόβλημά του".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πάντως, πήγε στον Αντώνη Ρέμο για να γιορτάσει τη νίκη και, κατά δηλωση του τραγουδιστή, κέρασε όλο το μαγαζί.

"Μεγάλη νίκη έκανε η ΑΕΚ αλλά αυτές είναι υπερβολές. Δεν κέρδισε καμία μεγάλη ομάδα. Τι έκανε δηλαδή όταν έφερε 2-2 με τον Πανσερραϊκό;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντάρα ο διαιτητής! Μετράει το γκολ Μασούρα, πέναλτι σε Ναβάρο - Θέατρο Πινέδα - Ξεκάθαρος για Λεωφόρο (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags