Facebook Pixel Ατάκες Κατσουράνη: ’’Δε μένει εκτός πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός - Γεμάτο ρόστερ ο Παναθηναϊκός’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 22:13:00

Ατάκες Κατσουράνη: ’’Δε μένει εκτός πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός - Γεμάτο ρόστερ ο Παναθηναϊκός’’

Sportdog Team
Ατάκες Κατσουράνη: ’’Δε μένει εκτός πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός - Γεμάτο ρόστερ ο Παναθηναϊκός’’

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα ματς της αγωνιστικής και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μείνει εκτός κούρσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Κατσουράνης πήρε θέση για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου δικαιούνταν τα δύο γκολ. Δεν ήταν μαγική η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει σχεδόν ποτέ τα περσινά στάνταρντ. Τον Ολυμπιακό τον βοήθησε το γκολ στο 45′. Η ΑΕΚ κρατάει τους τρεις βαθμούς και το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να κρατήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια αυτήν την απόδοση.

Και ο Ολυμπιακός κρατάει το δεύτερο. Δεν μένει από τώρα εκτός πρωταθλήματος, έχει τους παίκτες. Καλύπτεται η διαφορά, αν φτιάξει ως ομάδα με τις μεταγραφές. Δεν μπορώ να κρίνω τον Καρβαλιάλ, ούτε τον Τερίμ. Θα μπορούσε να έρθει και ισοπαλία το ντέρμπι. Θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει το ημίχρονο και με δύο γκολ διαφορά η ΑΕΚ».

Για το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: «Ο Παναιτωλικός έβαλε πιο δύσκολα στον Παναθηναϊκό από ό,τι ο ΠΑΣ. Ο Πετράκης έχει βελτιώσει την ομάδα με το 3-5-2. Ο Παναθηναϊκός είχε ελάχιστες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό, προχώρησε σε αλλαγές ο Τερίμ. Κρατάει τη νίκη ο Παναθηναϊκός.

Νομίζω ότι προσπαθεί να παίξει περισσότερο και από τον άξονα, σε γενικές γραμμές είναι το μοντέλο που έπαιζε και πριν ο Παναθηναϊκός. Θα χρειαστεί και ο χρόνος για να δούμε περισσότερα πράγματα. Το ρόστερ είναι καλό και γεμάτο. Είδαμε τον Ζέκα βασικό, αυτό πολύ δύσκολα θα το βλέπαμε με τον Γιοβάνοβιτς. Τον Ζέκα δεν τον πήρε ο Παναθηναϊκός για να κάθεται στον πάγκο.

Το ροτέισον ήδη άνοιξε. Αυτά που βλέπουμε με τον Τερίμ, είναι θετικά. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Έστω και δύσκολα, ήρθαν οι βαθμοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφές πανικού ο Ολυμπιακός - Παράλογο να γίνεται κουβέντα για Καρβαλιάλ - Υπερβολές Μελισσανίδη"

Η εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags