Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Οι 4 μεγάλες αλλαγές Τερίμ, δεν θα ξαναδείτε να... - Φέρνει στόπερ, κοιτάζει Τουρκία - Αποφάσισε για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 19:32:00

"Οι 4 μεγάλες αλλαγές Τερίμ, δεν θα ξαναδείτε να... - Φέρνει στόπερ, κοιτάζει Τουρκία - Αποφάσισε για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Οι 4 μεγάλες αλλαγές Τερίμ, δεν θα ξαναδείτε να... - Φέρνει στόπερ, κοιτάζει Τουρκία - Αποφάσισε για Ολυμπιακό"

Τι συνέβη με Ιωαννίδη και όσα δοκιμάζει ο Τούρκος στο Τριφύλλι. Γιατί δεν εντυπωσίασαν οι Πράσινοι απέναντι στον Παναιτωλικό, οι δοκιμές του ενόψει ντέρμπι και τι διαφορετικό δείχνει η ομάδα σε σύγκριση με τον Γιοβάνοβιτς

Στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα τής Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ξανά ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της Κυριακής, αφού η νίκη επί του Παναιτωλικού αλλά και η ήττα, παράλληλα, του ΠΑΟΚ από τον Άρη έδωσαν στην ομάδα τού Φατίχ Τερίμ την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την μοναξιά της πρώτης θέσης.

Παρόλα αυτά οι Πράσινοι ζορίστηκαν για να κερδίσουν την πoλύ καλά δουλεμένη και στημένη ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ενώ τώρα υπάρχει στο πρόγραμμα και το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που προφανώς έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία.

Το sportdog επικοινώνησε με τη Βαρβάρα Φανίδη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, προκειμένου να σχολιάσει την επικαιρότητα.

"Για αυτό δεν ξεχώρισε ο Ιωαννίδης με Παναιτωλικό - Ξεκλείδωσε τον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ - Λαβωμένος ο Ολυμπιακός"

"Ο Τερίμ αυτή τη στιγμή μαθαίνει τους παίκτες του, ήταν μόλις το δεύτερο ματς του στον πάγκο. Ήταν αγχωτική η νίκη με τον Παναιτωλικό, ο Ιωαννίδης ήταν από τις ελάχιστες στιγμές που δεν ξεχώρισε, αλλά είχε απέναντί του μια ομάδα με κλειστούς χώρους, συνεχές πρέσινγκ - Κλασική ομάδα Πετράκη", ανέφερε αρχικά η καλή συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

 "Μπήκε ο Σπόραρ και ξεκλείδωσε τον Παναθηναϊκό, κατάφερε σε μια μέτρια βραδια να πάρει σημαντική νίκη όπως εξελίχθηκαν και τα υπόλοιπα ματς, καθώς η ομάδα βρέθηκε ξανά στην κορυφή".

 

Πώς περιμένεις το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

"Πηγαίνει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι λαβωμένος. Θα δούμε κλειστό ματς, με σκληρες και δυνατές φάσεις, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Ο Τερίμ είδε τους παίκτες που μπορεί να υπολογίσει, έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα".

"Αυτά άλλαξε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Δεν θα ξαναδούμε ποτέ αυτό το σχήμα - Στόπερ από Τουρκία"

Πρώτη εικόνα από τον νέο προπονητή;

"Κάνει επιθετικό πρέσινγκ, έχει ανεβάσει τις γραμμές, έχει παίκτες για να βγουν μπροστά. Είδαμε πολλές φορές τον Ζέκα σε θεση 8, είδαμε τον Γεβντάι να βγαίνει αμυντικό χαφ, υπήρχαν κάθετες πάσες και κάθετο παιχνίδι".

Μεταγραφές;

"Μεταγραφικα πηγαίνει για στόπερ γιατί υπάρχει λειψανδρία. Με τον Παναιτωλικό έπαιξε με σχήμα που δεν θα ξαναδούμε ποτέ, γιατί δεν είχε άλλες λύσεις. Λογικά θα πάρει 1-2 παίκτες, κοιτάζει στην Τουρκία που ξέρει καλά την αγορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο - "Θέατρο ο Ιωαννίδης" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags