Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκούπα" σε Ολυμπιακό, φεύγουν και top ονόματα - Συμφωνία Μαρινάκη-Καρβαλιάλ - 3 εκατ. ευρώ για το 50%!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 14:58:00

"Σκούπα" σε Ολυμπιακό, φεύγουν και top ονόματα - Συμφωνία Μαρινάκη-Καρβαλιάλ - 3 εκατ. ευρώ για το 50%!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκούπα" σε Ολυμπιακό, φεύγουν και top ονόματα - Συμφωνία Μαρινάκη-Καρβαλιάλ - 3 εκατ. ευρώ για το 50%!

Η ήττα από την ΑΕΚ και η απογοητευτική πορεία φέρνει εξελίξεις. Σημαντικές αποφάσεις στο Λιμάνι και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώνεται και οι στόχοι απομακρύνονται...

Πολλές και σημαντικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά από την ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να πάρει… σκούπα στην ομάδα.

Κάτι που θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη τού Κάρλος Καρβαλιάλ, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να χρειάζεται μια αλλαγή σελίδας, να αφήσει πίσω του όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής και να πατήσει ξανά στα πόδια του όσο είναι καιρός.

Κάπως έτσι έχουμε φτάσει στις μεταγραφές του Γενάρη, που έχουν πολύπλευρο και μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα πιο ενδιαφέροντα από όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας.

ΣΚΟΥΠΑ/1: Αναμένεται να αποχωρήσουν ακόμα και σημαντικά ονόματα. Παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ο Σολμπάκεν είναι περίπου δεδομένου, για παράδειγμα, ότι θα αποχωρήσει άμεσα - Το πιθανότερο σενάριο για την Ιαπωνία.

ΣΚΟΥΠΑ/2: Προφανώς δεν είναι μόνο ο Σολμπάκεν που θα φύγει από το Λιμάνι, καθώς υπάρχουν πολλά παράπονα από κάμποσους ποδοσφαιριστές. Το ζήτημα, βέβαια, είναι να δούμε πόσο ψηλά στην κλίμακα του κλαμπ βρίσκονται αυτοί οι παίκτες, καθώς είναι άλλο πράγμα αν φύγει από την ομάδα ο Kίνι και διαφορετικό ο Μαντί Καμαρά! Για να συμβεί το δεύτερο, θα πρέπει ο 26χρονος χαφ να φέρει πρόταση πάνω από 1 εκατομμύριο, καθώς βρίσκεται πλέον 6 μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Αλλά μην αποκλείσετε να χαθεί από την 11άδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΙΜΠΡΑΪΜ ΣΑΛΑΧ: Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά. Το ζήτημα είναι η τιμή του, καθώς η Ρεν είχε δώσει 6,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από έναν χρόνο και προφανώς θέλουν μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσουν. Ο Πέδρο Άλβες λέγεται ότι βρίσκεται σε επαφές με τη γαλλική ομάδα για την απόκτησή του και όχι για τον δανεισμό και τα ποσά που ακούγονται είναι τα 3 εκατ. ευρώ για το 50% του παικτη ή τα 5+ εκατ. ευρώ για το 100%. Μεγάλα ποσά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

ΙΜΠΡΑΪΜ ΣΑΛΑΧ/2: Σε ποιες θέσεις παίζει ο Σαλάχ και αποδίδει; Είτε ως εξτρέμ (συγκλίνει από αριστερά με ανάποδο πόδι) είτε ως δεύτερος επιθετικός. Τυπικά, δηλαδή, στις θέσεις που παίζει ο Πεπ Μπιέλ. Ο 27χρονος άσος δεν έχει πια το ισπανικό λόμπι (Κορδόν-Μαρτίνεθ) για να τον προστατεύσει, συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και βοά ο τόπος ότι βρίσκεται κοντά σε αποχώρηση. Πιθανή έλευση του Μαροκινού με βελγικές ρίζες εξτρέμ, θα επιταχύνει την απομάκρυνσή του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ - Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags