Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκα Κουτσιάυτη για το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα και το πέναλτι του Ναβάρο - "Ο διαιτητής τους εκνεύρισε..." (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 00:03:00

Ατάκα Κουτσιάυτη για το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα και το πέναλτι του Ναβάρο - "Ο διαιτητής τους εκνεύρισε..." (vid)

Sportdog Team
Ατάκα Κουτσιάυτη για το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα και το πέναλτι του Ναβάρο - "Ο διαιτητής τους εκνεύρισε..." (vid)

Σε εκπομπή του OPEN μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής και πήρε θέση για τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και στις φωνές των Ερυθρόλευκων.

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Το δικό του σχόλιο σχετικά με τις αμφισβητούμενες στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έκανε ο παλαίμαχος διαιτητής αναφέροντας αρχικά ότι τα λάθη που έγιναν δεν γίνονται ούτε στα τοπικά, σημειώνοντας πως χάρισε πολλές κάρτες σε πολλούς παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ δεν σφύριζε εύκολα φάουλ.

Παράλληλα ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είπε ότι  το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας είναι ξεκάθαρο, ενώ εξήγησε και το λόγο σύμφωνα με τον κανονισμό που έχει η UEFA, ο οποίος δε χωράει καμία αμφισβήτηση, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε πάρει πέναλτι και στη φάση που ο Κάλενς ανατρέπει τον Ναβάρο, αφού ο παίκτης της ΑΕΚ δεν βρίσκει τη μπάλα και ρίχνει στο έδαφος τον επιθετικό των Ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ - Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags