Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ιωαννίδη, χαλάει μεταγραφή Ολυμπιακού - Η μόνη τιμή που συζητάει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 10:00:00

Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ιωαννίδη, χαλάει μεταγραφή Ολυμπιακού - Η μόνη τιμή που συζητάει ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Καραμπόλα εκατομμυρίων για Ιωαννίδη, χαλάει μεταγραφή Ολυμπιακού - Η μόνη τιμή που συζητάει ο Αλαφούζος!

Οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού και η σύνδεση με το Λιμάνι; Ο Έλληνας άσος κάνει τρομερή σεζόν και το όνομά του απασχολεί σοβαρά ομάδες σε Γερμανία και Γαλλία. Τα χρήματα που θέλουν οι Πράσινοι και η... εμπλοκή στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών
 

Μια ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον έφτασε στα αυτιά τού sportdog και, επειδή έρχεται για να ενώσει τα κομμάτια από το παζλ τού ρεπορτάζ που έλειπαν, προφανώς και έχει ενδιαφέρον να το παρουσιάσουμε.

Γιατί είναι γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει φέτος την καλύτερη σεζόν τής καριέρας του, αν και δεν ήταν στην αρχή τής αγωνιστικης περιόδου στα πλάνα τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήθος από ομάδες που έχουν την περίπτωσή του στη λίστα τους.

Μόνο που το κουβάρι έχει αρχίσει να ξεμπλέκεται και τώρα είναι που έχει ενδιαφέρον για αναλύσουμε πιο καλά τα δεδομένα.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: O Παναθηναϊκός θέλει να κάνει με τον Φώτη τη μεγαλύτερη πώληση της Ιστορίας του. Υπάρχει πληροφορία ότι πωλείται με 15 εκατ. ευρώ. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι και με 12+ εκατ. ευρώ και κάποια ΠΟΛΥ μεγάλα (και σχεδόν εγγυημένα) μπόνους μπορεί να φύγει. Σε κάθε περίπτωση αν ο σύλλογος ικανοποιηθεί, μπορεί να τον αφήσει να φύγει. Μοιάζει απίθανο αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ωστόσο το καλοκαίρι κάθε μεγάλη πρόταση θα συζητηθεί!

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Αν πουλήσει τον Γκιρασί, που φέτος βγάζει μάτια με τη φανέλα της, δεν θα έχει πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Το ζήτημα είναι αν θα τον παραχωρήσει τώρα ή το προσεχές καλοκαίρι. Γιατί τα λεφτά που ζητάει για τον Γκιρασί θα έρθουν μόνο από την Αγγλία και στο Νησί δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα που τον έχει στην κορυφή τής λίστας της για τώρα. Σε κάθε περίπτωση ο Ιωαννίδης "παίζει" ως αντι-Γκιρασί.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Η έτερη ομάδα από τη Γερμανία που θέλει τον Φώτη. Μόνο που φαίνεται ότι θα ενισχύσει την επίθεσή της με τον Καλιμουέντο, της Ρεν, που στα 21 του χρόνια δείχνει ότι έχει μπροστά του τεράστιο μέλλον. Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρει ότι προσφέρει 20 εκατ. ευρώ στη Ρεν για την απόκτησή του...

ΡΕΝ: Κι εδώ είναι που αρχίζει το πραγματικό/ρεαλιστικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό! Η γαλλική ομάδα έχει στη λίστα της τον Ιωαννίδη και αν παραχωρήσει τον Καλιμουέντο στην Άιντραχτ, μπορεί να φτάσει στην πόρτα του Τριφυλλιού! Μάλιστα, μπορεί να το κάνει με γεμάτο πορτοφόλι! Μπορεί οι Πράσινοι να δώσουν τώρα τον Φώτη; Όπως γράψαμε, μοιάζει απίθανο και θα μπορούσε να γίνει έστω συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο σύλλογο, μόνο αν έρθει άμεσα κάποια εξωπραγματική πρόταση και είναι στο ποσό που καλύπτει την ΠΑΕ και... ψήσει τον παίκτη. Τότε ίσως γινόταν συζήτηση για να τον παραχωρήσει και να ψάξει άμεσα για τον αντικαταστάτη του στην Τουρκία. Άλλωστε η ομάδα δεν θα είναι γυμνή, καθώς υπάρχει ο (ξανά ζεστός στο σκοράρισμα!) Σπόραρ, αλλά και ο Γερεμέγεφ.

ΙΜΠΡΑΪΜ ΣΑΛΑΧ: Κάτι τελευταίο, που εκκινεί από τον Παναθηναϊκό και τον Φώτη Ιωαννίδη και φτάνει μέχρι τον Ολυμπιακό: Αν η Ρεν παραχωρήσει τον Καλιμουέντο (εξέλιξη που αναμένεται να την στρέψει στο Τριφύλλι για τον Έλληνα άσο), είναι πολυ δύσκολο να αφήσει κι άλλον παίκτη από την επίθεσή της να φύγει μέσα στον Γενάρη. Άρα η μεταγραφή του Σαλάχ δεν θα μπορεί να προχωρήσει στον Ολυμπιακό και για αυτό, κατά μια έννοια, θα ευθύνονται Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε πριν 6 μήνες, αλλά φεύγει λόγω... τρελού προέδρου - Πρώην της Ίντερ για Ολυμπιακό, "σφήνα" από Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags