Facebook Pixel Ούτε για Ολυμπιακό ούτε για ΠΑΟ ήρθε ο Κόρντομπα - 3 εκατ. για τον... νέο Ντεσπόντοφ - Η 1η μεταγραφή Τερίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 17:48:00

Ούτε για Ολυμπιακό ούτε για ΠΑΟ ήρθε ο Κόρντομπα - 3 εκατ. για τον... νέο Ντεσπόντοφ - Η 1η μεταγραφή Τερίμ!

Οι Μιχείες
Ούτε για Ολυμπιακό ούτε για ΠΑΟ ήρθε ο Κόρντομπα - 3 εκατ. για τον... νέο Ντεσπόντοφ - Η 1η μεταγραφή Τερίμ!

Για ποιο λόγο βρέθηκε στην Ελλάδα η "παικτούρα", η μεγάλη ελληνική ομάδα που τον παρακολουθεί στενά, το ενδιαφέρον από Τουρκία και ο πρόεδρος που δεν τον δίνει, εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι Πράσινοι πάντως πήραν τον πρώτο στόπερ που είναι....1110 επιλογή του Τούρκου κόουτς.

Η παρουσία του διεθνή Παναμέζου Χοσέ Κόρντομπα στην Αθήνα, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω ενός story που ανέβασε ο 22χρονος στόπερ στο Instagram από την επίσκεψή του στην πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα, φούντωσε στην Βουλγαρία τα μεταγραφικά σενάρια που τον εμφανίζουν προ των πυλών του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ οι "πράσινοι" ετοιμάζονται να κλείσουν τον Τούρκο Ακαιντίν της Φενέρ, που είναι... 1110% επιλογή Τερίμ αλλά θα αποκτήσουν και δεύτερο στόπερ, που θα είναι κλασικός αριστεροπόδαρος...Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί βρέθηκε στην Αθήνα ο Κόρντομπα. Και το δεύτερο ερώτημα, αν όντως είναι σοβαρός υποψήφιος για να ενισχύσει τα πράσινα μετόπισθεν! 

Παρεμπιπτόντως και σύμφωνα τόσο με την διεθνή πιάτσα scouts, όσο και με την ελληνική πιάτσα agents, ο ύψους 1,87 αριστεροπόδαρος στόπερ, με τα 3.200.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, χαρακτηρίζεται ως "παικτούρα" αφού διαθέτει όλο το... πακέτο κι ακόμη δεν έκλεισε τα 23 του χρόνια. Ο ιδιοκτήτης όμως, της Λέφσκι και παλαίμαχος διεθνής Βούλγαρος φορ, Νάσκο Σιράκοφ, ζητάει τον... ουρανό με τα άστρα για transfer fee. Και όταν είσαι Παναμέζος κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεσαι στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, σε αντιμετωπίζουν διστακτικά όταν ακούν ποσά όπως τα 3.000.000 ευρώ που κοστολογείται ο Κόρντομπα!

Πάμε και στις... απαντήσεις βάσει του δικού μας ρεπορτάζ:

Πρώτη, ο Κόρντομπα έγινε πρόσφατα πατέρας και... πετάχτηκε στην Αθήνα για τα διαδικαστικά αφού στην Βουλγαρία δεν υπάρχει πρεσβεία του Παναμά! Και δεύτερη, ο Κόρντομπα έχει απασχολήσει σοβαρά δυο, διαφορετικές, ομάδες του ελληνικού Big 4, σε διαφορετικό τάιμινγκ. Την πρώτη τον περασμένο Αύγουστο και την δεύτερη αρχές Δεκεμβρίου!

Στις δυο Μπιγκφοράτες ο Κόρντομπα προτάθηκε απο διαφορετικούς Έλληνες ατζέντηδες, αλλά το transfer fee για την Λέφσκι δεν άλλαξε. Ήταν και παραμένει ακατέβατα 3.000.000 ευρώ! Τι άλλαξε; Η προμήθεια που υπόσχεται το αφεντικό της Λέφσκι στους ατζέντηδες/διαμεσολαβητές εφόσον ... βρουν και του πάνε πρόταση πώλησης με 3 εκατομμύρια. Ανέβασε δηλαδή το ποσοστό από το 7% στο 12% κι από τα 210 χιλιάρικα προσφέρει πλέον 360.000 ευρώ!!

Έτσι ακριβώς έχει η υπόθεση Κόρντομπα, που δένεται με συμβόλαιο με την Λέφσκι ως το καλοκαίρι του 2025, με τον βουλγαρικό σύλλογο να δαπανάει μόλις 110.000 ευρώ για την αγορά του τον Ιούλιο του 2022 αλλά πλέον η "τιμολόγησή" του για να φύγει είναι 3.000.000! Με τον Σιράκοφ να παραμένει ανένδοτος στο ποσό που ζητάει, παρότι θέλει να τον πουλήσει. 

Έχει άλλωστε και χρησιμοποιεί ως... μπροσούρα το καλοκαιρινό παράδειγμα του deal Ντεσπόντοφ, με τον ομόλογό του ιδιοκτήτη της Λουντογκόρετς να μην... μασάει στην πίεση του Ολυμπιακού που έφτασε να δίνει μέχρι και 2.500.000 και τελικά μετά απο μια εβδομάδα... βρήκε από τον ΠΑΟΚ τα 3.500.000 ευρώ που εξαρχής κοστολογούσε (και δεν έπεσε... σέντς) τον διεθνή Βούλγαρο επιθετικό!!!

Στο δια ταύτα: ο Κόρντομπα δεν ήρθε για μεταγραφή στην Αθήνα αλλά γιατί ο Παναμάς δεν έχει πρεσβεία στην Σόφια. Από εκεί και πέρα όμως, συνεχίζει να παίζει για μεγάλη ελληνική ομάδα(δεν ξέρω αν είναι ο Παναθηναϊκός), όπως και για μια μεγάλη τούρκικη!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Κούγια για διαιτησία, Μελισσανίδη - "Γι’ αυτό με έλεγε σκουπίδι ο Μαρινάκης" - Τι είπε για Πατέρα, Κόκκαλη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags