Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει έκπληξη ο Λουτσέσκου με ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιος παίρνει θέση στην ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 17:50:00

Ετοιμάζει έκπληξη ο Λουτσέσκου με ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιος παίρνει θέση στην ενδεκάδα

Sportdog Team
Ετοιμάζει έκπληξη ο Λουτσέσκου με ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιος παίρνει θέση στην ενδεκάδα

Για τις σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στα δεδομένα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε, αρχικά, ότι οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν στην επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στο ρυθμό που πιάνουν στα παιχνίδια του, ενώ πρόσθεσε πως ο Στέφανος Τζίμας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που φάνηκε μετά την παρουσία του Μπράντον Τόμας στο βασικό σχήμα με τον Βόλο.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο Ζίβκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει μετά από καιρό στην ενδεκάδα, ενώ είναι ανοιχτή η παρουσία των Μπάμπα και Τάισον στην αριστερή πλευρά και του Οζντόεφ στη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, για τα μεταγραφικά είπε πως ό,τι θα προκύψει θα συμβεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με τον Λουτσέσκου να έχει δείξει πως βρίσκει τις λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται μέσω των επιλογών που έχει στο ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ομολόγησε όλα: "Ναι, έστηνα παιχνίδια ποδοσφαίρου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags