Facebook Pixel Η ΑΕΚ "τελειώνει" τα σενάρια για Μπρινιόλι! Ύποπτα δημοσιεύματα για τον Ιταλό – "Ως εδώ" το μήνυμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-13 17:19:00

Η ΑΕΚ "τελειώνει" τα σενάρια για Μπρινιόλι! Ύποπτα δημοσιεύματα για τον Ιταλό – "Ως εδώ" το μήνυμα

του Κιτρινόμαυρου
Η ΑΕΚ "τελειώνει" τα σενάρια για Μπρινιόλι! Ύποπτα δημοσιεύματα για τον Ιταλό – "Ως εδώ" το μήνυμα

Τί λένε στην Ένωση για την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο, ο Ιταλός τερματοφύλακας φέρεται να μην έχει αποδεχτεί την προσφορά ανανέωσης (λέγεται πως είναι 750.000 Ευρώ) και ζητά περισσότερα. Αυτή η κατάσταση έθεσε τον 32χρονο πορτιέρο μεταξύ πάγκου και βασικών εμφανίσεων. Από τον Οκτώβριο δηλαδή τον πάει… μία-μία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα ματς βασικός και το άλλο αναπληρωματικός. Τον έχουμε δει βασικό δηλαδή με Ολυμπιακό, Λαμία, Άρη, Ατρόμητο, Γιάννινα, με τον Λοντίγκιν να έχει περάσει πλέον στην εξίσωση.

Παράλληλα τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας κάποιων λαθών (των εμφανίσεων του Αθανασιάδη με Άγιξα και Πανσερραϊκό στην ουσία) φούντωσε η κουβέντα στην ΑΕΚ για τερματοφύλακα με το όνομα του Μπρινιόλι να μπλέκεται στα σενάρια λόγω του έωλου μέλλοντος του γκολκίπερ των «πρασίνων». Παρά τα όσα ακούστηκαν πάντως και την αίσθηση που δημιουργήθηκε, ότι η Ένωση χρειάζεται ενίσχυση στην εστία της με έναν παίκτη καλύτερο από τις μονάδες που διαθέτει, δεν διέρρευσε κάποιο όνομα για τον «άσο» που να έπαιξε δυνατά!

Μόνο του Μπρινιόλι έμεινε στον αφρό… Μάλιστα η περίπτωση του Ιταλού επαναφέρθηκε στον ορίζοντα σε δημοσίευμα που κυκλοφόρησε παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ όμως δεν άφησε αναπάντητα τα όσα γράφτηκαν, ότι είναι κοντά σε συμφωνία και πως θέλει να καλύψει τα «θέλω» του Μπρινιόλι που υπολογίζονται στις 900.000 Ευρώ συν τα μπόνους υπογραφής, τα οποία θα τον καταστήσουν τερματοφύλακα του… εκατομμυρίου.  Χωρίς να κατονομάσει τον Ιταλό, χαρακτήρισε «αβάσιμο» το δημοσίευμα και «αστεία» την πηγή από την οποία κυκλοφόρησε. Μάλιστα από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τονίζεται το ύποπτο της χρονικής συγκυρίας που κυκλοφόρησε αυτή η φημολογία με το μήνυμα «να τελειώνει εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags