Facebook Pixel Ξανά κλειστά χαρτιά από Αλμέιδα! Μυστήριο για την αποστολή της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-13 22:51:00

Ξανά κλειστά χαρτιά από Αλμέιδα! "Μυστήριο" με την αποστολή της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξανά κλειστά χαρτιά από Αλμέιδα! "Μυστήριο" με την αποστολή της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός τεχνικός τήρησε την παραδοσιακή σιγή ιχθύος παραμονή του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής.

Έχει εξελιχθεί σε… παράδοση. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με κρίσιμο χαρακτήρα, καθώς είναι αναμέτρηση κορυφής. Τα προβλήματα βέβαια που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι άγνωστα.

Οπότε είναι μετρημένα τα ζητήματα που παρουσιάζει η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού για το ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αλμέιδα πρέπει να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι, οι οποίοι λείπουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδας. Ο «Πεγιάδο» έχει δει κάποιους παίκτες να επιστρέφουν. Μάλιστα Αραούχο και Φερνάντες πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Μάνταλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για τον Σιντιμπέ, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς την περασμένη Τετάρτη. Το μόνο… μυστήριο αποτελεί η παρουσία του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ματς της Λεωφόρου ο Γαλανόπουλος είχε ξεκινήσει βασικός. Με εξαίρεση τη φάση του γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ (η οποία γύρισε στη συνέχεια το ματς και πήρε το διπλό), στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ καλός, είχε πολλά τρεξίματα, κοψίματα και κουβαλήματα της μπάλας. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Αλμέιδα τον απέσυρε, βλέποντας, ότι φλέρταρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αν θέλετε να διαβάσετε τα σενάρια για το πως αναμένεται να παρατάξει ο Αλμέιδα την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags