Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής (14/02, 17:00), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των Πειραιωτών, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις σκέψεις του Καρβαλιάλ για το εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως ο 58χρονος προπονητής προσανατολίζεται στο να αλλάξει τη μισή 11άδα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου.

Η πιθανή 11άδα, λοιπόν, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και Μασούρας. Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν υπολογίζονται Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς λόγω ενοχλήσεων, ώστε να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς Κυπέλλου, την Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό, ο Έσε είναι τιμωρημένος, ο Ελ Αραμπί επιστρέφει και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Γιόβετιτς διεκδικεί τη θέση του Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε από top ομάδα, δεν έπαιξε λεπτό στον Ολυμπιακό κι έφυγε ως... αποτυχημένος - Βασικός φέτος στη Γαλλία!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για το αυριανό ματς, αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις: