Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το deal που αλλάζει level τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή με "σφραγίδα" Σαββίδη - Έρχεται μπακ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 16:15:00

Το deal που αλλάζει level τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή με "σφραγίδα" Σαββίδη - Έρχεται μπακ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το deal που αλλάζει level τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή με "σφραγίδα" Σαββίδη - Έρχεται μπακ!

Ποιος θα είναι ο επόμενος μετα τον Κάστσουκ; Ο Ουκρανός είναι ο πρώτος που έρχεται στην Τούμπα, όμως υπάρχει και συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς χτυπούν παίκτη από την Τουρκία...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν αφορά μόνο την εικόνα της ομάδας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, αλλά κάτι βαθύτερο. Γιατί ο ισχυρός άνδρας τού Δικέφαλου πήρε κάποιες αποφάσεις πριν από μερικά χρόνια και, φυσικά, τώρα που ήρθε η ώρα της ανταμοιβής των κόπων και εξόδων που έχουν γίνει, είναι πολύ χαρούμενος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ/ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Και οι τρεις 11άδατοι, πια, στον ΠΑΟΚ και οι τρεις από τμήματα υποδομής της ομάδας. Όπως ο Κλάους και ο Πέλκας, παλαιότερα, όπως ο Τσιγγαράς, ο Λύρατζης και ο Τζίμας τώρα. Ο Σαββίδης δίνει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Γιατί αν κάθε σεζόν ο Δικέφαλος βγάζει τουλάχιστον έναν παίκτη στην πρώτη ομάδα τέτοιας αξίας, τότε το κλαμπ μπορεί να γυρίσει σελίδα και να βρεθεί σε άλλο level. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ/ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ/1: Αρχικά γιατί η ομάδα θα μπορεί να στηριχτεί σε δικά της παιδιά, που έχουν μεγαλώσει μέσα στην οικογένεια του κλαμπ, αλλά και να στοχεύσει σε μεγάλες πωλήσεις! Γιατί δεν είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας, που μπορεί να φέρει ακόμα και 20+ εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ (αυτο, τουλάχιστον, λένε στη Θεσσαλονίκη), ή ο Κουλιεράκης με τα 10+ εκατ. ευρώ. Αλλά και ο Μιχαηλίδης, που υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Άντερλεχτ! Αν και ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο...

ΡΟΖΙΕ: Σκόνη έχει σηκωθεί με την περίπτωση του Ολέξι Κάστσουκ στον Δικέφαλο, και δικαίως καθώς ο 23χρονος Ουκρανός μεσοεπιθετικός τής Σαχτάρ είναι εξαιρετική λύση. Μάλιστα, είναι γνωστή η σχέση τού Ιβάν Σαββίδη με το ποδόσφαιρο σε Ρωσία και Ουκρανία, οι επαφές που έχει εκεί και προφανώς κάνουν εύκολη την προσέγγιση ποδοσφαιριστών. Αυτό που δεν έχει γράψει κανείς, όμως, είναι το όνομα του Ροζιέ, της Μπεσίκτας, για τη θέση του δεξιού μπακ. Κρατήσετε το όνομά του, θα επανέλθουμε.

ΚΑΡΛΣΟΝ: Θα συνεχίσουμε με Θεσσαλονίκη, αλλά θα πάμε στον Άρη. Που έχουν παράπονα από την απόδοση του Κάρλσον και ήδη έχουν αρχίσει οι μουρμούρες. Μόνο που τη λύση μπορεί να δώσει η Γκέτεμποργκ, που θέλει να τον αποκτήσει. Αν καταφέρει να πάρει ένα ποσό ο Καρυπίδης, μάλιστα, θα είναι όλα μέλι-γάλα...

ΜΟΡΟΝ: Υπάρχει άλλος παίκτης από τον οποίο έχουν παράπονα στους Κίτρινους; Ναι, ο Ισπανός επιθετικός, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται κουρασμένος, λιγότερο αποδοτικός σε σχέση με την αρχή τής σεζόν. Κάπου είναι δικαιολογημένος, καθώς παίζει μόνος του στη θέση τόσο καιρό. Αλλά στον Άρη περιμένουν να εμφανιστεί καλύτερος μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Κάτι που του το έχει πει ο Άκης Μάντζιος σε επαφή που είχε μαζί του. Όπως και ο Θοδωρής Καρυπίδης.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Κάστσουκ ο ΠΑΟΚ - Αλλάζει το πλάνο Λουτσέσκου - Οι επόμενοι δύο που υπογράφουν, deal 3 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags