Ο Ολυμπιακός έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Μανούχου, παρά τη νίκη-θρίλερ στην Κηφισιά με 3-2 με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών, Διονύσης Βερβελές, με διαδοχικά σχόλιά του στα social media, μετέφερε τον εκνευρισμό του και το γενικότερο κλίμα στο… ερυθρόλευκο στρατόπεδο!

Αναλυτικά έγραψε:

Για να το τελειώνουμε. Για μένα δεν έχει καμία σημασία πλέον, μην ονειρεύεστε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σήμερα το αίσθημα που υπήρχε στον κόσμο, ήταν «πάρτε την ομάδα και φύγετε…». Νίκησε 3-2 ο Ολυμπιακός, και; Η «εγκληματική οργάνωση» έδωσε μια ακόμη παράσταση. Τέτοιο κυνηγητό δεν έχει ξαναγίνει! Βρείτε μου ένα στόπερ που αποβλήθηκε έτσι με δύο κάρτες. Ένα! Τι να συζητήσουμε για τις γραμμές του VAR; Οι ακροατές τους έμαθαν στο ραδιόφωνο πλέον, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Ειλικρινά δεν ξέρω μέσα μου αν ο Ολυμπιακός σήμερα έκανε καλά που τελείωσε αυτό το ματς και δεν έφυγε. Οι άνθρωποι κάνουν επίδειξη δύναμης… Εμείς αυτοκριτική για το χάλι μας θα κάνουμε πάντα, αλλά αυτό εδώ το νταβατζιλίκι, είναι άλλη ιστορία. Δεν ντρέπεστε ρε; Αλήθεια, το επαναλαμβάνω, πως κοιμάστε τα βράδια;

Στο μεταξύ το πόσο "πιόνια" είναι, φαίνονται από το 1-2. Φάση που βλέπεις ξεκάθαρα για οφσάιντ και αυτά τα "πουλέν" στο VAR το μετράνε στα δέκα δευτερόλεπτα!
 
Αυτοί που έβαλαν τις γραμμές στο γκολ του Ελ Αραμπί είναι για "εγκληματική οργάνωση". Βρε ξεφτίλες, τσίπα δεν έχετε; Πως κοιμάστε τα βράδια; Αλήθεια...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρινάκης ζήτησε να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός - Το πήραν πάνω τους οι παίκτες - Βόμβα από Φορτούνη!