Ο Ολυμπιακός πήρε διπλό μετά κόπων και βασάνων κόντρα στην Κηφισιά και ο Ηρακλής Αντύπας μιλώντας στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις και σχολίασε την έκβαση του ματς.

Ο Ηρακλής Αντύπας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη, θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με την γκολάρα του Μασούρα, κερδίζει 2-0, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τους γηπεδούχους και εκεί που νόμιζες ότι τελείωσαν όλα, έχουν αρχίσει περίεργα πράγματα. Το να πάρει δύο κάρτες για αυτά τα μαρκαρίσματα ο Ρέτσος, δεν το έχω ξαναδεί.

Στο 1-2 της Κηφισιάς υπάρχουν τρεις παίκτες εκτεθειμένοι και δεν έχουν πάει καν στο VAR για έλεγχο αν είναι οφσάιντ ή όχι. Έχει κάνει και λάθη, δεν γίνεται να πηγαίνει έτσι στην μπάλα ο Μπιανκόν. Στο ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί επίσης δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Μαροκινός είναι 37 χρονών, δεν έχει τις δυνάμεις και τα τρεξίματα για να παίζει 90 λεπτά, αλλά όχι και να παίζει στην Β ομάδα. Για εμένα δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο. Για αυτό είπα ότι είναι τεράστια νίκη και ενωμένος ο Ολυμπιακός θα πάει να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκός το Κύπελλο την Τετάρτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Απόπειρα για αλλοίωση αποτελέσματος - Μήνυση ο Ολυμπιακός, κρατούμενοι οι διαιτητές - Μέχρι τέλους"!​

Το ηχητικό: