Το σχόλιό του για το ισόπαλο 2-2 στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε μεταξύ άλλων πως «το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ στεναχωρημένος, που δεν κέρδισε, δείχνει την ανωτερότητά του στο ματς. Ήταν το καλύτερο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ εδώ και καιρό. Άξιζε τη νίκη, είχε περισσότερες ευκαιρίες και τον έλεγχο, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Τα πήγε πολύ καλά ο Τερίμ, παρότι δεν του βγήκαν οι αλλαγές».
Όσο για τη φάση, για την οποία φωνάζει ο Παναθηναϊκός, με την ανατροπή του Βέρμπιτς από τον Πινέδα, σημείωσε: «Δεν είναι δυνατόν να μη δίνεται την εποχή του VAR αυτό το πέναλτι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή ΠΑΟ για τη διαιτησία με ΑΕΚ: "Δεν έδωσαν ούτε με VAR καταφανέστατο πέναλτι" - Δείτε τη φάση (Vid)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο