Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: "Φτιαγμένος" ο Λιβάι μετά το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 16:40:00

"Φτιαγμένος" ο Λιβάι μετά το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φτιαγμένος" ο Λιβάι μετά το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ βρήκε δίχτυα και στο ντέρμπι κόντρα στους Πράσινους και στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός.

Λιβάι Γκαρσία: MVP του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ, μιας και πέτυχε δύο γκολ, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα της ΠΑΕ και να αναφέρει συγκεκριμένα ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκει δίχτυα τον τελευταίο καιρό.

«Αρχικά είναι μια δύσκολη ισοπαλία. Δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τον έναν βαθμό. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε αγώνα. Όπως έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σκέφτομαι πρώτα το σύνολο και μετά εάν σκοράρω, είναι καλό. Και αν τα γκολ μου συνεισφέρουν σε μια νίκη ή στο να κερδίσουμε έναν βαθμό, γι' αυτό είμαι εδώ εγώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags