ΕΠΟ: Στην ανακοίνωση των διαιτητών για τα παιχνίδια ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) η ΚΕΔ και όπως έγινε γνωστό στο ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, στο Φάληρο θα σφυρίξει ο Ολλανδός, Β' κατηγορίας της UEFA, Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR ο Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη. 

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, στη Θεσσαλονίκη, διαιτητής θα είναι πολύ γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το περσινό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Νταμπάνοβιτς, που είναι πρώτης κατηγορίας UEFA, και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνι και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο. 

Ο Ταμπάνοβιτς είναι ο διαιτητής, που σύμφωνα με τον επίσημο Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο, έκρινε σε τεράστιο βαθμό το περσινό Πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι σε επίσημες τοποθετήσεις τους έκαναν λόγο για… κλοπή τίτλου και για λάθος αποφάσεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλδεια που είχε λήξη 0-0.

O 42χρονος Νταμπάνοβιτς έχει διευθύνει πέντε παιχνίδια της ΑΕΚ: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1 (21/3/2021), Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 (25/4/2021), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 (13/3/2022) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 (19/3/2023) για το πρωτάθλημα, με τους πράσινους στο τελευταίο παιχνίδι να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Επίσης ήταν στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (9/2/2023). Παράλληλα ήταν στο Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (23/10/2022) για το πρωτάθλημα. Στο VAR την Τετάρτη θα έχει τον Κροάτη Μάριο Ζέμπετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία αλλαγή νοοτροπίας ο ΠΑΟ, το χάρισε στην ΑΕΚ - Ξεδιάντροπη "πιστολιά", αλλά η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: