Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά και του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην πολύτιμη νίκη του Ολυμπιακού, συνδυάζοντας το παιχνίδι στην Καισαριανή με εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι σε αυτά τα δύο ματς, οι Πειραιώτες έβαλαν έξι κανονικά γκολ και κέρδισαν τρία κανονικά πέναλτι, αλλά η διαιτησία τούς μέτρησε 4 γκολ και τους έδωσε μόνο ένα πέναλτι.

Υπενθύμισε, μάλιστα, πως είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μασούρα με την ΑΕΚ και δεν είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Φραν Ναβάρο, ενώ χθες ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ροντινέι με τον κανονισμό να είναι σαφής και να τονίζει πως «και οφσάιντ να είναι ο παίκτης στον οποίο γίνεται πέναλτι, αν η μπάλα πάει σε άλλον παίκτη, υπάρχει παράβαση».

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζητήσει τα παιχνίδια να τα σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές και αν μη τι άλλο να μην υπάρχουν τέτοιοι ορισμοί στο VAR, όπως για παράδειγμα στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα στα πέντε ήταν Θεσσαλονικείς (4! ο Παπαδόπουλος και ο ένας ο Γκορτσίλας), με τις γνωστές συνέπειες στα παιχνίδια στον Βόλο και χθες με την Κηφισιά.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε και ο εξής διάλογος:

Νικολακόπουλος: Μου είπαν δεν ήταν επικοινωνιακό αυτό που είπε ο Φορτούνης.

Καρπετόπουλος: Άρα είναι πιθανό να το δούμε σε κάποιο επόμενο παιχνίδι;

Νικολακόπουλος: Είναι μία πιθανότατα, δυστυχώς…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)