Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 20:10:00

Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

Η απόφαση Καρβαλιάλ και η αντίδραση του έμπειρου κίπερ. Ποιος ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στην Κηφισιά και ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που λύνει το συμβόλαιό του και φεύγει τα επόμενα 24ωρα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα με 3-2 την Κηφισιά, σε ένα ματς που έγιναν... πράγματα και θαύματα από διαιτητή και VAR, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να θεωρεί πως ο τρόπος που ήρθε η νίκη, μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο για τη συσπείρωση της ομάδας. Την ώρα που σε αγωνιστικό επίπεδο ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε για πρώτη φορά πράγματα από τους Ναβάρο (έβαλε το πρώτο του γκολ), Μαρτίνς (έβγαλε την πρώτη του ασίστ) και Τζολάκη (έκανε την πρώτη φετινή του συμμετοχή κάτω από τα δοκάρια).

Αναφορικά με τον τελευταίο, η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα "σήκωσε" συζητήσεις για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το κατά πόσο η επιλογή του Καρβαλιάλ να μην τον ξεκινήσει στα γκολπόστ δείχνει πως υπάρχει θέμα με τον διεθνή άσο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται! Ο Καρβαλιάλ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πασχαλάκη, αντιθέτως τον λογίζει ως έναν από τους στυλοβάτες του Ολυμπιακού. Η επιλογή Τζολάκη στην ενδεκάδα έγινε για να δοθεί η ευκαιρία στο νεαρό γκολκίπερ να πάρει χρόνο συμμετοχής, μιάς και ο Μαρτίνεθ τον... είχε παρκάρει στον πάγκο από το ξεκίνημα της σεζόν. Άλλωστε ο Τζολάκης εξακολουθεί να θεωρείται σημαντικό πρότζεκτ για τους Ερυθρόλευκους, που θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να παίζει πού και πού!



Προξένησε πολύ θετική εντύπωση η στάση του Πασχαλάκη στην αναμέτρηση, καθώς δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει και να καθοδηγεί τον Τζολάκη από τον πάγκο, δείχνοντας ότι δεν τον απασχολούσε καθόλου που δεν αγωνίστηκε. Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει καταφέρει να χτίσει εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν το πόσο τον εκτιμούν σε κάθε ευκαιρία. Θυμηθείτε το σπριντ του Αλεξανδρόπουλου για να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον Πασχαλάκη μετά το γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο για το Κύπελλο. Συνεπώς όχι απλά δεν υπάρχει θέμα με τον διεθνή γκολκίπερ, αντιθέτως η αφοσίωσή του στην ομάδα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του εκτιμώνται δεόντως στον Ολυμπιακό.

Θέμα ημερών η αποχώρηση του Φρέιρε

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά των Πειραιωτών, όλα δείχνουν ότι είναι προ των πυλών η φυγή του Νικολάς Φρέιρε, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πούμας για τον πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του.

Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν για να κλείσει, μιάς και η Πούμας δεν ανέμενε την επιστροφή του παίκτη τόσο νωρίς. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα σχετικά με το συμβόλαιο του παίκτη αλλά και την άμεση αναζήτηση νέας ομάδας, εφόσον οι Μεξικάνοι επιθυμούν να παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό τον Φρέιρε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, το θέμα αναμένεται να λυθεί άμεσα και η Πούμας είναι κοντά στο να τα βρει με τον Ολυμπιακό. Η αποχώρηση του Αργεντίνου άσου θεωρείται θέμα ημερών, τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι έχουν βγει στην αγορά και φέρονται να πλησιάζουν στη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags