Facebook Pixel Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 22:00:00

Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ο "νέος Κάιπερς" και τα δύο τεράστια ταλέντα στου Ρέντη. Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που δεν πήρε ευκαιρίες στο Λιμάνι, αποχώρησε και αφού κατάφερε να παίξει σε άλλη ομάδα, κλείνει μία τεράστια μεταγραφή. Πάντως, ακόμα υπάρχει τρομερό υλικό στις Ακαδημίες και μάλιστα ξεχωρίζουν δύο Ελληνόπουλα που ήρθαν από τους Δικεφάλους. Ποιος ήταν ο άνθρωπος-κλειδί πίσω και από τις τρεις αυτές κινήσεις;

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΛΙΤΣ/1: Την ώρα που ο Ολυμπιακός ξανά, μανά θα κλείσει την σεζόν με πάνω από 20 μεταγραφές και ψάχνει για αμυντικά & κεντρικά χαφ, Γενάρη μήνα, περιμένοντας από μεγαλό - ατζέντηδες να του δώσουν... λύσεις - έτυχε τώρα να είναι η εποχή που βρίσκεται ξανά στα πάνω της η σχέση με τον Ζόρζε Μέντες, με αποτέλεσμα Πορτογάλοι και Ισπανοί να έχουν την τιμητική τους - ο 23χρονος Σέρβος πρώην παίκτης του, κάνει μεταγραφή που μαζί με τα μπόνους το συνολικό transfer fee για την Παρτιζάν θα ξεπεράσει τα 5.000.000 ευρώ, στην Άλκμάαρ του Παυλίδη!! 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν έδωσαν στον Μπέλιτς ποτέ πραγματικές ευκαιρίες, που όπως φαίνεται τώρα δικαιούταν βάσει ταλέντου/χαρακτηριστικών και μετέπειτα εξέλιξης. Νέα περίπτωση Καίπερς δηλαδή και ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτοί οι δυο αλλά πολλοί ακόμη ταλαντούχοι νεαροί (Έλληνες και ξένοι) που είτε δεν πήραν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα των "ερυθρόλευκων", είτε η διαιχειρισή τους ήταν... καιροσκοπική. Με τις όποιες εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια απλώς να επιβεβαιώνουν τον κανόνα/ την πικρή αλήθεια που θέλει τον Ολυμπιακό να μην δείχνει υπομονή/ανοχή αλλά και να μην έχει το know how στο να εξελίξει... Μπέλιτς, Κάιπερς, Αγκιμπού Καμαρά κλπ! Προτιμάει δανεικούς, βετεράνους τύπου Ιμπόρα/Κινι ακόμη και ξένους που στην πορεία αποδεικνύουν πως ενίοτε γίνεσαι (έστω στην... υπερβολή) ο "σκουπιδοφάγος" μεγάλων μανατζερικών Γραφείων, παρά το να δουλέψεις και να εξελίξεις τα πραγματικά μεγάλα ταλέντα που υπήρχαν και υπάρχουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού! Έτσι φρακάρουν και χάνονται ή πάνε σε άλλεε ομάδες κι αναδεικνύονται...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ: Ο πρώην Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε κάνει πραγματικό παιδομάζωμα μαζεύοντας τα καλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούσαν/έπαιζαν στις υποδομές αλλά και φέρνοντας ευκαιρίες από το εξωτερικό. Όπως για παράδειγμα τον Μπέλιτς. Ο Αντώνης Πίκουλας είχε φέρει ... τζάμπα (!!) το 18,5χρονο Σερβάκι, καλοκαίρι του 2019 στον Ολυμπιακό, από την U 23 της Γουέστ Χαμ! Αρχικά για την U 19 του Ολυμπιακού, με την οποία έκανε 5 ματς στο UEFA YOUTH LEAGUE, 17 συμμετοχές στο εν λόγω ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League (Κ 19) ενώ πήρε και μια 10λεπτη συμμετοχή στο Κύπελλο με την πρώτη ομάδα. Την επόμενη σεζόν παρέμεινε στάσιμος αφού έπεσε και στον Covid, ο Μάρτινς δεν τον πολύ-έβλεπε κι απλά έκανε μερικές (μόλις 7) συμμετοχές με την ερυθρόλευκη U 19. Για να τον διώξουν από του Ρέντη τον Σεπτέμβριο του 2021 και ενώ μερικούς μήνες πριν είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ο Αντώνης Πίκουλας (προφανώς και δεν ήταν συμπτωματικό). 

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ/ΔΑΡΒΙΡΑΣ: Αξίζει να υπενθυμίσουμε/επισημάνουμε πως ο Πίκουλας ήταν εκείνος που πήγε στον Ολυμπιακό τα δυο νέα μεγάλα αστέρια σήμερα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ηλικίες κάτω των 19, δηλαδή τον 16χρονο φόρ Χάμπο Κωστούλα και τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Χρηστο Δαρβίρα. Μάλιστα τον πρώτο , μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, τους πήρε μέσα από την αγκαλιά του ΠΑΟΚ (είχαν συμφωνήσει) και τον Δαρβίρα ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ αλλά χωρίς να του έχουν βγάλει δελτίο. Μιλάμε για... Casa de papel και για τους δυο από πλευράς Πίκουλα. Με το εύλογο ερώτημα να είναι αν τουλάχιστον κάποιος από τους δύο - ειδικά ο Κωστούλας - καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Όπως δηλαδή το κάνει ο ΠΑΟΚ με τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Τζίμα και πιο πριν με τους Κούτσια, Τζόλη!!

ΜΠΕΛΙΤΣ/2: Ο Σέρβος που έφυγε τον Σεπτέμβριο του 2021 από τον Ολυμπιακό για την Τσουκαρίσκι, με χρηματιστηριακή αξία μόλις 100.000 ευρώ, σήμερα έχει τιμή μετοχής 2.500.000 ευρώ και θα πουληθεί με τα διπλά στην Ολλανδία! Είναι πλέον βασικός μέσος στην Παρτιζάν, μετρώντας με τους πρωτοπόρους του σερβικού πρωταθλήματος 25 συμμετοχές/2 γκολ/6 ασίστ! Παρεμπιπτόντως η Παρτίζαν διαπραγματεύεται να πουλήσει και τον 20χρονο στόπερ Μιχαήλο Ιβιτς (προϊόν της Ακαδημίας της) στην Μπολόνια με άλλα 5 εκατομμύρια. Παρτενέρ του Ιλιτς στο κέντρο άμυνας της σερβικής ομάδας είναι ένας άλλος πρώην του Ολυμπιακού, επίσης... αδικημένος από τον Μαρτίνς, ο 23χρονος Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (μανατζερικά ομόσταβλος με τον Μπέλιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags