Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στα "σκαριά" η μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτόν "ψήνει" ο Άλβες - Γίνεται λόγος για συμφωνία! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 08:20:00

Στα "σκαριά" η μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτόν "ψήνει" ο Άλβες - Γίνεται λόγος για συμφωνία! (pic)

Sportdog Team
Στα "σκαριά" η μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτόν "ψήνει" ο Άλβες - Γίνεται λόγος για συμφωνία! (pic)

Η πρώτη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού για τον χειμώνα μοιάζει να είναι κοντά για τους Πειραιώτες.

Κοντά στον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Πορτογαλία.

Οι Ερυθρόλευκοι συζητούσαν εδώ και μέρες με τους "δράκους" για την περίπτωση του 24χρονου στόπερ, ωστόσο "αγκάθι" ήταν η απαίτηση της Πόρτο για ενοίκιο ύψους ενός εκατ. ευρώ, αλλά και ο ορισμός οψιόν αγοράς πολλών εκατομμυρίων για το επόμενο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες, έχει προχωρήσει την υπόθεση προσπαθώντας να βρει λύση και φαίνεται ότι μπορεί να τα καταφέρει, φέρνοντας στο λιμάνι τον Κάρμο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται εκτός πλάνων στην Πόρτο και το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και επαφές με τον Γκαστόν Ερνάντες, με τους Αργεντινούς να υποστηρίζουν ότι "έκλεισε" στον Ολυμπιακό για πέντε χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags