Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νταβίντ Κάρμο: Γι' αυτό πλακώθηκε με Κονσεϊσάο, Πέπε κι έρχεται Ολυμπιακό - "Πακέτο" με χαφ ο Κάρμο, καραμπόλα με Περειρα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 14:05:00

Γι' αυτό πλακώθηκε με Κονσεϊσάο, Πέπε κι έρχεται Ολυμπιακό - "Πακέτο" με χαφ ο Κάρμο, καραμπόλα με Περειρα!

Οι Μιχείες
Γι' αυτό πλακώθηκε με Κονσεϊσάο, Πέπε κι έρχεται Ολυμπιακό - "Πακέτο" με χαφ ο Κάρμο, καραμπόλα με Περειρα!

Γιατί δεν ξαναπαίζει στην Πόρτο και γιατί δεν θα μείνει Ελλάδα! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τον... εκλεκτό του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη θέση του στόπερ, για τους λόγους που οι "Δράκοι" τον έχουν στείλει στη δεύτερη ομάδα, αλλά και για το πώς η υπόθεσή του συνδέεται με δύο ακόμα μεταγραφές. Η μία για τους Πειραιώτες και η άλλη για τους Πορτογάλους...
 

Ο Nταβίντ Κάρμο είναι πανύψηλος (1,96), αριστεροπόδαρος και πουλέν του κόουτς Καρβαλιάλ από την Μπράγκα. Δηλαδή ο 24χρονος στόπερ που φέρνει ο Ολυμπιακός θεωρητικά έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πιάσει και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. 

Το πιο σημαντικό: είναι ενεργός από την αρχή της σεζόν, με 12 ενενηντάλεπτα με την Πόρτο στην Λίγκα (7), το Τσάμπιονς Λιγκ(4) και το Κύπελλο. Σε αντίθεση δηλαδή με τον "ανταγωνιστή" του, βετεράνο Αργεντινό Παλομίνο της Αταλάντα, με τον οποίο επίσης ο Ολυμπιακός συζητούσε. Φέρεται δε να είχε έρθει σε συμφωνία αλλά τον... καθυστερούσε περιμένοντας κάτι καλύτερο, που όντως είναι ο Κάρμο

Το κακό για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση Κάρμο είναι πως ακόμη και να τους βγει ... νέος Σεμέδο, το Ιούνιο θα τον χάσουν ό,τι και να γίνει. Έρχεται ως δανεικός, η Πόρτο που την τελευταία 2ετια μετράει ζημιές κοντά στα 50 εκατομμύρια και το καλοκαίρι υπάρχουν εκλογές στον σύλλογο, είχε σκάσει τον Ιούλιο του 2022 σχεδόν 20.300.000 ευρώ στην Μπράγκα για την αγορά του και όπως αντιλαμβάνεστε οι απαιτήσεις της θα είναι 8ψηφιο νούμερο. Όσο κι αν βοηθήσουν οι Πορτογάλοι ατζέντηδες, η τιμή του θα είναι απαγορευτική. Για την ελληνική ομάδα, όχι για την... Νότινγχαμ.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο Κάρμο με το που θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό θα γίνει και ο Νο 1 σε χρηματιστηριακή αξία ερυθρόλευκος!! Θα είναι δηλαδή ο πιο ακριβός παίκτης του ρόστερ του, με 14.000.000. Αυτή την στιγμή η κορυφαία 3άδα του είναι οι Ποντένσε (13), Ναβάρο (10), Καμαρά (8). Δηλαδή δυο δανεικοί και ένας που έχει ανανέωση, ονειρεύεται αποδοχές 1,2 με 1,5 εκατ. ετησίως και λογικά θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από του Ρέντη (ο Μαντί).

Ο Κάρμο δεν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό τώρα αν δεν πλακωνόταν με τον προπονητή του & έναν συμπαίκτη του, ιερές αγγελάδες και οι δυο για την Πόρτο - Σέρτζιο Κονσεισαο & Πέπε - κι αν δεν είχε ατζέντη τον Γκονσάλβες της Proeleven. 

Eξηγούμαι: 1ον)Μετά την ήττα από την Σπόρντιγκ, ο κόουτς Κονσεισαο έκανε σκληρή κριτική στην ομάδα κι αυτός που αντέδρασε, μίλησε και ουσιαστικά του... αντιμίλησε, αμφισβητώντας και την... επετηρίδα του γκρουπ αλλά και την " δικαιοσύνη" του κόουτς, θεωρώντας μεροληπτική την χρισημοποίηση του γερό Πέπε ( έκλεισε τα 40χρόνια του) σε βάρος του, ήταν ο Νταβίντ Κάρμο!! Ο Κονσεισάο έγινε έξαλλος, πήγε να γίνει επεισόδιο και κάπως έτσι ο Κάρμο κατέληξε στην Πόρτο Β ( έχει ήδη κάνει 30 90λεπτα) και το κλαμπ τον έβγαλε στην transfer list αφού ο κόουτς ξεκαθάρισε πως με αυτόν προπονητή δεν ξαναπαίζει στην πρώτη ομάδα της Πόρτο!!! Λέγεται πως μέχρι και ο Πέπε ...ζήτησε τον λόγο από τον Κάρμο , οπότε έπρεπε να φύγει.

2ον) Μάνατζερ του Κάρμο είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες! Παλιόφιλος του Ολυμπιακού, από τις εποχές που του είχε φέρει τον Μάρκο Σίλβα αλλά και τον Μπέντο ως προπονητές. Με πολύ καλή σχέση διαχρονικά, ο Γκονσάλβες και με τον κόουτς Καρβαλιάλ! Υπάρχει και μια μανατζερική... θεωρία συνωμοσίας. Για να πειστεί ο Γκονσάλβες να έρθει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό (υπήρχαν άλλες 3 ομάδες ενδιαφερόμενες, εκτός της... Λυών), οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στο τραπέζι και την μεταγραφή του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα!!! Επίσης πελάτης του Γκονσάλβες, "ομόσταβλος" φίλος και πρώην συμπαίκτης του Κάρμο, ο οποίος (Όρτα) αρέσει πολύ και στον Καρβαλιάλ. Μπίνγκο...

Και κάτι τελευταίο με... στρατηγική σημασία. Η Πόρτο καίγεται για στόπερ, αλλά λόγω ... Κονσεισαο - Πέπε δεν μπορεί να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τον Κάρμο. Για αυτό και τον δίνει... Ποιόν θέλει να πάρει; Τον Γκαμπριέλ Περειρα από τον Ζιλ Βιθέντε! Τον Πορτογάλο στόπερ που απασχόλησε σοβαρά και τον Ολυμπιακό. Η απόσυρση των ερυθρόλευκων από την υπόθεση του Γκαμπριέλ Περέιρα ... ανοίγει τον δρόμο στην Πόρτο και δεν ανεβάζει την τιμή του. Και η Πόρτο με την σειρά της σαν αντάλλαγμα λέει το "ναι"στον δανεισμό του Κάρμο. Χαίρετε...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη, αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης - "Απάντηση" σε ΑΕΚ, ΠΑΟ - Θέλει τελικό Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags